Căutare Live

Gina Pistol, imagine haioasă cu fetița: „Fiică-mea îmi transmite mesaje subtile”. Fanii au reacționat imediat: „Ce adorabil”

Gina Pistol a publicat o nouă fotografie cu mânuța fetiței, alături de un mesaj amuzant.

Gina Pistol a publicat o imagine haioasă cu Josephine

Antena 1 & Instagram

Gina Pistol a postat pe Instagram o fotografie cu mânuța fiicei sale, Josephine, alături de mesajul: „Fiică-mea îmi transmite mesaje subtile”.

Gina Pistol s-a amuzat de faptul că fetița ei își ținea degetul mare între degetul arătător și cel mijlociu, semn care are conotații precum sfidarea sau afirmații ca „nu primești nimic”. Și fanii s-au amuzat când au văzut fotografia postată de îndrăgita prezentatoare de la Chefi la cuțite.

„Ciuciu mai dormiți”, „Ce adorabil”, „Adorabilă o minune minunată”, „Să învețe arta subtilității de mică”, „Ciuciu mami liniște azi! Voiai sa dormi?”, au scris fanii în comentarii.

Ce a răspuns Gina Pistol la întrebarea: „Cu cine seamănă Josephine”

Mai mulți fani au întrebat-o pe Gina Pistol cu cine seamănă micuța, iar ea a încercat să răspundă acestei curiozități. Prezentatoarea crede că Josephine seamănă cu ea, însă unii spun că seamănă cu Smiley. Un lucru e cert, micuța este foarte expresivă, iar Gina Pistol este sigură că va deveni o fetiță foarte simpatică.

Citește și: Gestul emoționant al Ginei Pistol pentru fiica ei. Ce i-a dăruit proaspăta mămică fetiței sale

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a mărturisit Gina Pistol.

Citește și: Gina Pistol și-a fotografiat fetița alături de iubitul său într-un moment înduioșător. Ce a scris i-a emoționat pe toți

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în martie 2021

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna martie, după ce o lungă periodă în care medicii i-au spus frumoasei prezentatoare că nu poate rămâne însărcinată.

Citește și: Gina Pistol, imagine nemaivăzută până acum, alături de Smiley. Ipostaza înduioșătoare în care s-au lăsat fotografiați cei doi

Așadar, Josephine Ana reprezintă o adevărată minune în viața celor doi îndrăgostiți.

„Cred că toate se întâmplă atunci când ești pregătit să le primești. Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă. Și eu i-am spus atunci: <<Ai răbdare. Nu e după noi. Dacă este să se întâmple se va întâmpla>>. Cred că nu m-a crezut atunci. Lucrurile s-au așezat într-un moment în care ea a fost pregătită pentru asta, că ea e dătătoarea de viață. A venit și într-un moment în care eu eram în pauză, nu am mai fost solicitat săptămână de săptămână să plec la concerte. Am timp să trăiesc etapa asta. Mie și Ginei ni s-a întâmplat minunea asta”, a spus Smiley în podcastul lui Mihai Morar Fain și Simplu.

La ce suma e estimat "bolidul" lui Kate Middleton și William. Cum arată mașina Ducelui și a Ducesei de Cambrid... Loredana, accesoriul de păr imens pe care nu oricine îl poate purta. Cum arată ținuta extravagantă a artistei...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x