Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 34. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 34 din producția online „Speak @ cuțite”, artistul a decis să facă un alt pariu riscant cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

speak, in culisele emisiunii „Chefi la cutite” Galerie
Speak a facut un pariu cu chefii, în episodul 34 din „Speak @ cuțite” | Antena 1

Chiar dacă a pierdut un pariu și a fost nevoit să treacă printr-o provocare dificilă, Speak nu s-a lăsat păgubaș și a decis să își încerce din nou norocul cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Pentru cei care nu știu, în ediția trecută, îndrăgitul artist a făcut un pariu cu jurații emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 9 și a spus că proba de gătit pe echipe va fi câștigată de Sorin Bontea. Și fiindcă a pierdut, Speak a fost pus să mănânce toate farfuriile concurenților intrați la duel!

Deși este un pofticios fără pereche și se întristează când nu poate gusta din preparate, iată totuși că mâncărurile găsite în farfurii de data aceasta nu prea au fost pe placul său, motiv pentru care pedeapsta a fost destul de grea.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Chiar dacă a avut ceva de suferit, artistrul a decis să nu renunțe și, în episodul 34 din „Speak @ cuțite”, a venit înarmat cu forțe proaspete pentru un nou pariu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De data aceasta, Speak a ales să mizeze pe Florin Dumitrescu și tot acesta a fost și cel care a decis pedeapsa. Astfel, în cazul în care simțurile l-au înșelat, artistul trebuie să spele farfuriile folosite de concurenții intrați la duel, în ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Dacă totuși are dreptate, atunci se va putea bucura de un cocktail special.

Citește și: Nicoleta Pop de la „Chefi la cuțite”, dezvăluire neașteptată despre Alexandro Matias, după eliminare! Gestul lui a impresionat-o

Nerăbdător să vadă care este deznodământul, Speak s-a strecurat în culise și a urmărit bande de foc, care a adus un verdict surprinzător pentru toată lumea! Echipa albastră a câștigat, așa că el s-a așezat relaxat pe canapea și a așteptat să fie răsfățat cu un cocktail.

Tot în episodul 34 din „Speak @ cuțite” am putut să îl vedem pe acesta făcându-și unghia cu ojă albastră sau împăcându-se cu simpaticul lider al echipei mov, Cătălin Scărlătescu.

Mai mult decât atât, artistul a urmărit atent ce cocktail special i-a pregătit Florin Dumitrescu și a avut grijă să savureze din plin fiecare secundă a victoriei sale.

Ce alte detalii a mai aflat Speak despre sezonul 9 „Chefi la cuțite” și cum s-a răsfățat în culisele celui mai îndrăgit show culinar? Află totul urmărind mai sus episodul 34 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 33 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 9, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x