Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 40. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

După cel de-al unsprezecelea battle de la „Chefi la cuțite”, Speak s-a strecurat în culise pentru a dezvălui ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Ce pariu a câștigat în episodul 40 din producția online „Speak @ cuțite”?

speak in culisele emisiunii chefi la cutite, prezentand „speak @ cutite”, cu florin dumitrescu pe fundal Galerie
Speak l-a enervat pe Florin Dumitrescu și a reușit să câștige un pariu, în episodul 40 din „Speak @ cuțite” | Antena 1

În ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea a decis să scoată artileria grea și deschidă amuleta bombă. Totuși, surpriza acestuia a fost mare atunci când a descoperit ce bonus uriaș se află înăuntru. Cel de-al unsprezecelea battle a venit cu numeroase decizii strategice.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Liderul echipei verzi l-a trimis pe Dorin Voiasciuc la Florin Dumitrescu și l-a luat în schimb pe . Totuși, cea mai numeroasă echipă este cea a lui Cătălin Scărlătescu. Acesta are în prezent șapte concurenți, dintre care doi sunt, de fapt, cuțite de aur.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a a pierdut încă un concurent

Și de data aceasta, Speak a decis să facă un pariu cu cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”. Totuși, acesta a fost momentul în care Speak a observant faptul că Florin Dumitrescu este supărat pe el, iar motivul are legătură cu o consolă de jocuri. Se pare că liderul echipei albastre s-a enervat atunci când co-prezentatorul Irinei Fodor s-a lăudat cu faptul va avea respectivul produs înaintea lui. Enervat la culme de cum se laudă Speak, Florin Dumitrescu a răbufnit și l-a pus imediat la punct.

Speak și jurații „Chefi la cuțite”

Speak a pus un alt pariu cu chefii

Apoi, tot în episodul 40 din producția online „Speak @ cuțite”, artistul s-a speriat că ar putea avea probleme medicale, totul în timp ce a urmărit cu sufletul la gură verdictul adus de banda de foc.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Ce echipă a fost acuzată că nu a respectat tema. Gașca Zurli a degustat farfuriile

Și fiindcă Sorin Bontea a câștigat și intuiția sa a fost bună, cântărețul s-a bucurat din plin că a scăpat de pedeapsa lui Florin Dumitrescu, adică de spălatul vaselor. Și fiindcă promisiunea e promisiune, liderul echipei verzi a făcut zece flotări, în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre sezonul 9 „Chefi la cuțite”? Află totul urmărind mai sus episodul 40 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 39 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 9, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x