„Speak la cuțite”, episodul 5. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

După o ediție savuroasă din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Speak s-a strecurat din nou în culise pentru a prezenta publicului detalii surprinzătoare, în episodul 5 „Speak @ cuțite”!

Speak s-a strecurat din nou în culise și totul a fost prezentat în episodul 5 din „[email protected]țite”

Antena 1

De data aceasta, în ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în bucătărie și au încercat să facă rețete savuroase de quiche. Degustarea a fost făcută de chef Patrizia Paglieri, iar misiunea sa nu a fost una deloc simplă, căci a găsit în farfurii adevărate delicii!

Speak prezintă detalii surprinzătoare din culise, în episodul 5 „[email protected]țite”

Sorin Bontea a ales să pregătească un quiche cu foie gras, porcini, praz și trufe. Cătălin Scărlătescu a ales să facă un quiche cu somon și brânză de capră cu praz și leuștean, în timp ce Florin Dumitrescu a mizat pe un quiche cu creveți și sparanghel. Chiar dacă farfuriile au toate savuroase, cel mai mult a ieșit în evidență Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Saer Andrei Khalil e stomatologul celebru pe Instagram! A gătit supă în două culori și două arome

Am putut cunoaște concurenți cu povești de viață uimitoare, am descoperit rețete clasice sau moderne și ne-am convins încă o data că bucătăria nu are vârstă atunci când pasiunea este vie!

„Eu sunt foarte somnoros și foarte supărat. Chefii m-au boscorodit întruna că nu le-am gătit, că nu știu ce. Vreau să le arăt astăzi de ce sunt în stare”, a dezvluit acesta, extrem de ambițios.

La finalul ediției, Speak s-a strecurat din nou în culise pentru a descoperi ce „magie” se întâmplă în spatele camerelor și totul a fost dezvăluit în episodul 5 din „[email protected]țite”.

Speak în episodul 5 „Speak@cuțite”, alături de Florin Dumitrescu

Speak în episodul 5 „[email protected]țite”, alături de Florin Dumitrescu

Ca un adevărat elev sârguincios, acesta și-a băgat nasul prin tot felul de ingrediente și, ajutat fiind de un bucătar cu experiență, a învățat ce trebuie să facă pentru a pregăti ca la carte rețeta de piept de rață cu piure multicolor.

„Îmi place să fac chestii migăloase, mi se pare că e mai mare satisfacția când faci chestii migăloase”, a dezvăluit Speak, în timp ce se chinuia de zor să separe niște ouă.

Un alt moment delicios din episodul 5 din „[email protected]țite” a fost atunci când Cătălin Scărlătescu a sunat-o pe mama lui Speak cu o rugăminte complet neașteptată!

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Silviu Toma, un pilot pasionat de gătit, i-a impresionat pe chefi: „Am patru copii, doi adoptați”

„Mă tot stresează băiatul ăsta al dumneavoastră că știți să faceți niște plăcinte cu mere senzaționale. Doamnă, vă rugăm frumos, să ne faceți și nouă o tavă și să ne trimiți”, a dezvăluit îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ce a urmat și ce pozne a mai făcut Speak? Află totul urmărind clipul video de mai sus din episodul 5 din „[email protected]țite”.

Hai sa (re)vezi aici episodul 4 din „Speak @ cuțite”

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1

Ultimele știri