Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 7. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În ediția 7, sezonul 9 Chefi la cuțite, Speak a reușit să descopere unele secrete din culisele emisiunii și a sărbătorit alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

speak si sorin bontea, speak la cutite, chefi la cutite Galerie
Ce a descoperit Speak în culisele Chefi la cuțite. Hai să vezi episodul 7 | Antena 1

Ediția 7 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a ținut publicul cu sufletul la gură și a adunat povești de viață surprinzătoare și rețete cu niște combinații îndrăznețe de ingrediente.

Pentru amuleta ”teroare”, chefii s-au întrecut de această dată în souffle-uri, câștigătorul fiind cheful ce a ales să folosească un ingredient special pentru preparatul său - amidon.

Printre concurenții care i-au încântat pe chefi în ediția 7 a emisiunii s-a numărat și un mic bucătar de doar 8 ani și jumătate, pasionat și de robotică, o concurentă care a devenit accidental vedetă la televiziunea din Coreea de Sud și o femeie care a venit la emisiune acompaniată de unul dintre cei mai cunoscuți foști concurenți ai emisiunii, Răzvan Babană.

Speak prezintă detalii surprinzătoare din culise, în episodul 7 „Speak la cuțite”

După ce a făcut turul platoului de filmare Chefi la cuțite și a încercat chiar să gătească pentru chefi - de mai multe ori -, acum Speak a hotărât să încerce unele dintre joburile mai puțin cunoscute ale emisiunii.

Printre posturile pe care le-a ocupat Speak azi s-au numărat deschiderea faimoasei uși Chefi la cuțite, unul dintre joburile sale preferate de azi, mișcarea camerelor pe platou și chiar și umplerea coșului cu ingrediente pentru concurenți, ce a oferit privitorilor ocazia să vadă, exact, cum își primesc bucătarii elementele puse pe listă.

În culisele Chefi la cuțite, Speak s-a bucurat și de momente amuzante alături de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei 4 s-au înfruptat cu o tartă delicioasă și alte delicii, demne de culisele celui mai urmărit show culinar din România.

Hai să (re)vezi aici episodul 6 din „Speak @ cuțite”

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1

Video Speak la Cutite - Episodul 48 - FINALA Speak la Cutite - Episodul 48 - FINALA Miercuri, 16.06.2021, 11:45
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
„Speak la cuțite”, episodul 48. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 48. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 48 din „Speak @ cuțite”, fanii au putut afla detalii savuroase din finala „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9.

Joi, 17.06.2021, 00:03
„Speak la cuțite”, episodul 47. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 47. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 47 din „Speak @ cuțite”, fanii au putut afla detalii surprinzătoare atât despre foștii concurenți, cât și despre semifinaliștii din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Marti, 15.06.2021, 22:54
„Speak la cuțite”, episodul 46. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 46. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 46 din „Speak @ cuțite”, fanii au putut afla detalii surprinzătoare atât despre concurenții care au ajuns în semifinală, cât și despre îndrăgiții chefi.

Luni, 14.06.2021, 22:54
„Speak la cuțite”, episodul 45. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 45. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

După cel de-al 16-lea battle de la „Chefi la cuțite”, Speak s-a strecurat în culise și a aflat detalii surprinzătoare despre unii dintre concurenți. Ce a descoperit acesta în episodul 45 din producția online „Speak @ cuțite”?

Marti, 08.06.2021, 22:52
x