Antena Căutare

Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Rareș Ștefan, pasionat de robotică și inventator de jocuri, i-a uluit pe chefi cu ce a dezvăluit

O apariție cu adevărat surprinzătoare în ediția 7 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Rareș Ștefan, un puști de doar 9 ani, care are o imensă pasiune pentru gătit!

Rareș Ștefan în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9 Galerie
Rareș Bogdan face jocuri și e pasionat de robotică la vârsta de doar 8 ani | Antena 1

Băiatul este elev în București și a cucerit-o încă din primele secunde pe Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emoționat, acesta s-a pregătit special pentru participarea sa la show și și-a făcuRt apariția îmbrăcat într-o tunică de bucătar adevărat.

Rareș Ștefan are 9 ani și a gătit ca un bucătar adevărat în ediția 7 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Rareș Ștefan a venit împreună cu mama sa, dar puștiul va găti singur rețeta de tiramisu la pahar a lui Florin Dumitrescu.

„Am zis că dacă tot vin la Chefi la cuțite, atunci să port și eu ceva cu tematica de bucătărie. Și uitați-mă aici cu tunica. Am venit astăzi la Chefi la cuțite pentru că mi-am dorit de foarte mult timp, de pe la vrea șapte ani. Am emoții pentru că este prima dată când apar la televizor, stomacul îmi dansează prin burtă. Astăzi am o surpriză pentru chefi. I-am făcut pe cei trei chefi din piese”, a zis puștiul, extrem de fericit de darul pregătit.

Citește și: Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Răzvan Babană s-a întors cu o surpriză uriașă pentru chefi

Copilul de doar 9 ani s-a descurcat de minune în bucătărie și a demonstrat că vârsta nu contează, atunci când îți dorești ceva cu adevărat.

Rareș Ștefan a făcut senzație la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Rareș Ștefan a făcut senzație la „Chefi la cuțite”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi, ușile s-au deschis și puștiul i-a cucerit instant pe chefi cu pasiunea sa pentru bucătărie, dar și pentru robotică și programare.

Citește și: Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Eugenia Pop Lee i-a uluit pe chefi. Cum a ajuns vedetă în Coreea, dintr-o pură întâmplare

„Eu fac jocuri, la 8 ani. De la 6 ani m-am apucat, am făcut 30-40 de jocuri. Acum am avansat, la o grupă de copii de 10 ani”, a mărturisit mândru simpaticul băiat.

Citește și: Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Narcisa Birjaru l-a făcut pe Sorin Bontea să plângă cu reacția ei

Uluiți, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dorit să afle de unde are puștiul tunica specială, dar și cum a gătit rețeta de tiramisu. Surpriza a fost mare atunci când jurații i-au dat trei cuțite și i-au lăudat din plin desertul.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 7 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Amuleta 7 e una periculoasă pentru chefi! Ce avantaj aduce... Chefi la cuțite, 14 martie 2021. George Spanachi a pregătit o rețetă în premieră. Ce părere au avut chefii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x