Antena Căutare

Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Cine a câștigat premiul în valoare de 10.000 de euro. Vestea a adus lacrimi învingătorului

Finala acestui sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă” și-a desemnat câștigătorul marelui trofeu în valoare de 10.000 de euro, în ediția de duminică, 12 septembrie 2021.

colaj cu cei 8 concurenti din finala Splash! Vedete la apă de la antena 1 Galerie
Jurații au decis cine a câștigat finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1, difuzată în data de 12 septembrie 2021 | Antena 1

Cine a câștigat finala „Splash! Vedete la apă” 2021 este întrebarea ce și-a găsit răspuns la sfârșitul celei de-a opta ediții a emisiunii, difuzată în data de 12 septembrie 2021, la Antena 1.

După antrenamente istovitoare și sărituri una mai spectaculoasă decât alta, jurații au votat și astfel s-a aflat cine este marele câștigător al trofeului în valoare de 10.000 de euro.

Cine a câștigat „Splash! Vedete la apă” 2021 de la Antena 1 și trofeul în valoare de 10.000 de euro

După ce și-au executat săriturile, concurenții au așteptat cu sufletul la gură să afle ce note au primit din partea juriului emisiunii și cine a câștigat „Splash! Vedete la apă” și trofeul în valoare de 10.000 de euro.

Pe locul 8, cu un total de 22 de puncte, s-a clasat simpaticul Rikito Watanabe, fost concurent în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Penultimul loc din clasament a fost ocupat de Elena Ionescu, iar locul 6 i-a revenit Ancăi Bucur, sportiva obținând 28 de puncte. Clasamentul a urmat apoi cu locul 5, care a fost ocupat de Natalia Duminică. Pe locul 4 s-a clasat Emy Alupei.

finalistii de la splash! vedete la apa stand pe marginea bazinului

Concurenții au așteptat cu sufletul la gură să afle cine a câștigat „Splash! Vedete la apă”

Au urmat apoi emoții și mai mari. Răzvan Fodor a anunțat faptul că pe locul 3 s-a clasat Sandy Medini. Apoi s-a aflat cine a câștigat „Splash! Vedete la apă” 2021, show difuzat de Antena 1 în fata de 12 septembrie 2021.

Fiindcă a obținut cel mai mare punctaj din partea juriului, Cristi Pulhac a fost desemnat câștigător al acestui sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Cristi Pulhac a câștigat finala „Splash! Vedete la apă” și trofeul de 10.000 de euro

Se pare că cel mai bun dintre cei buni a fost Cristi Pulhac, acesta fiind desemnat câștigător al emisiunii „Splash! Vedete la apă”. În ediția difuzată în data de 12 septembrie 2021, dinamovistul a făcut show de zile mari.

Citește și: Cum arată soția lui Cristi Pulhac. Cât de frumoasă este Raluca și de cât timp sunt căsătoriți cei doi

Prima săritură din competiție a executat-o chiar cu Piticu, cel care a câștigat primul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1. La a doua săritură, Cristi Pulhac a făcut un salt de la platforma de 10 metri și i-a impresionat din plin pe jurații care i-au acordat notele 7, 9 și 9, la care s-a adăugat nota secretă a Iuliei Albu.

Surpriza a fost atât de mare pentru Cristi Pulhac atunci când a aflat că a câștigat „Splash! Vedete la apă” încât acesta a izbunic în lacrimi, spre marea surprindere a tuturor!

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții au parcurs antrenamente istovitoare alături de antrenori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele au executat săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun.

În marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, s-au calificat opt concurenți, care s-au întrecut pentru titlul de câștigător al acestui sezon: Anca Bucur. Cristi Pulhac, Natalia Duminică, Sonny Medini, Emy Alupei, Jador, Sandy şi Rikito Watanabe.

Dintre toți, Cristi Pulhac a fost ales câștigător al acestui sezon „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1.

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Sonny Medini a sărit de la 10 metri și toți au privit cu sufletul la gură. Ce a urm... Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 8. George Tănase l-a luat la roast pe Rikito Watanabe (Riki): „Dumnezeule mare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x