Maria Ilioiu, imagini din culise. Cât de bine arată în costum de baie fosta ispită de la Insula Iubirii

Maria Ilioiu s-a pozat în ipostaze provocatoare la Splash! Vedete la apă. Iată cum arată fosta ispită de la Insula Iubirii.

Maria Ilioiu, imagini de senzație de la Splash! Vedete la apă

Instagram

Maria Ilioiu a făcut senzație pe rețelele de socializare, acolo unde s-a pozat în cele mai provocatoare ipostaze care pregătesc competiția Splash! Vedeta la apă care urmează să se lanseze în curând pe tv.

Maria Ilioiu, cele mai provocatoare ipostaze de la filmările Splash! Vedete la apă

Maria Ilioiu, fosta ispită de la Insula Iubirii, s-a pozat într-un mare fel pe rețelele de socializare, acolo unde și-a strâns o comunitate foarte mare de fani care îi urmăresc activitatea în mod constant.

Citește și: Iți amintești de ispita Maria de la „Insula iubirii”? Și-a făcut o schimbare radicală de look și fanii au fost uimiți

Vedeta de televiziune a pozat în cele mai provocatoare ipostaze posibile, iar imaginile au apărut pe internet. Aceasta este foarte sigură pe formele ei perfecte și pe silueta fără cusur și are și de ce. Arată impecabil!

Maria Ilioiu a pozat sexy în cadrul filmărilor pentru nou sezon de la Splash! Vedete la apă, iat fotografiile își spun cuvântul. Cât de bine arată vedeta care a devenit cunoscută la Insula Iubirii, acolo unde a reușit să-și ducă până la capăt rolul de ispită.

Vedeta este familiarizată cu show-urile tv, acolo unde își face simțită prezența și rămâne în amintirea tuturor. De această dată, formele perfecte pe care le deșine i-au făcut pe fani să-i ofere mii de like-uri.

Costumele de baie pe care aceasta le-a purtat au avantajat-o foarte tare, punându-i în evidență bustul gneros pe care îl deține.

Citește și
adela sezonul 3
Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon Adela, la Antena 1. Ce dezvăluiri au făcut protagoniștii
Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon Adela, la Antena 1. Ce dezvăluiri au făcut protagoniștii
mihai-elwira-petre-cuza-emi-asia-mai-tarziu
Asia mai târziu, episodul 22. Cum s-au decis Mihai și Elwira Petre să participe la Asia Express. Ce detalii au ieșit la iveală
Asia mai târziu, episodul 22. Cum s-au decis Mihai și Elwira Petre să participe la Asia Express. Ce detalii au ieșit la iveală
eliza si cosmin natanticu alaturi de irina fodor
Cosmin și Eliza Natanticu salvați de diamantul verde, la Asia Express- Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audienţă
Cosmin și Eliza Natanticu salvați de diamantul verde, la Asia Express- Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audienţă
Mai multe articole

Fosta ispită nu mai arată deloc așa cum o știau telespectatorii și cei 140 mii de urmăritori de pe Instagram. Maria Ilioiu a apelat la o schimbare radicală de look ce a surprins pe toată lumea, însă care i se potrivește de minune.

Vedeta a devenit cunoscută după ce a făcut parte din reality-show-ul Insula Iubirii, acolo unde a avut rolul de ispită, misiune pe care a dus-o cu succes de cele mai multe ori. Ea a fost considerată una dintre cele mai „periculoase” ispite pentru concurenți din sezoanele din care a făcut parte.

Citește și: Maria Ilioiu, fosta ispită de la "Insula Iubirii", nu mai arată deloc așa. Cât de mult s-a schimbat

Tânăra și-a obișnuit prietenii virtuali cu look-ul său deosebit, însă de data aceasta a dus totul la un alt nivel și i-a lăsat pe toti cu gura căscată.

Vedeta a trecut prin mai multe schimbări de look de-a lungul timpului, iar acest lucru a făcut-o să devină și mai cunoscută în mediul online, acolo unde ea își desfășoară activitatea. Aceasta deține și un mic show online de haine, gândite de ea, care pare că merge bine. Maria Ilioiu a făcut furori pe micile ecrane cu părul său roșcat și aspectul fizic. Aceasta a reușit să cucerească foarte mult concurenți din cadrul emisiunii "Insula Iubirii", dar le-a arat și faptul că relația de cuplu pe care o au nu este una tocmai bună.

Ultimele știri