Antena Căutare

Splash! Vedete la apă 2021. Fachirul din Periș a uimit jurații cu o săritură surpriză. “Totuși hai să o luăm puțin mai încet"

Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. Fachirul din Periș a fost al treilea concurent al serii.

fachirul din peris la splash vedete la apa Galerie
Fachirul din Periș ar putea să nu fie niciodată recunoscut după numele său din bulentin, dar toată lumea știe că el e omul care spune că poate sta sub apă mai mult decât un pește. Înghite lame, lăcrimează lapte și înghite și papiote de ață. | Antena 1

Fachirul din Periș ar putea să nu fie niciodată recunoscut după numele său din bulentin, dar toată lumea știe că el e omul care spune că poate sta sub apă mai mult decât un pește. Înghite lame, lăcrimează lapte și înghite și papiote de ață.

În această seară, concurentul Splash! Vedete la apă e pregătit să îi ia pe toți prin surprindere cu energia sa. Foarte încrezător în sine, el a pornit spre platformă, dar nu oricum. Mai întâi a călcat pe cioburi, fiind încurajat și aclamat de public.

Fachirul, frica nu e pentru el

Fachirul, care a devenit faimos la iUmor cu numărul său, a venit să impresioneze cu tehnicile lui de săritură.

“Ați ales pe cineva cu o foarte mare doză de nebunie și ăsta sunt eu, Fachirul din Periș”, a spus concurentul încrezător.

La antrenamente, Fachirul i-a speriat pe toți din cauza curajului său de nebănuit și a felului în care sărea în piscină, fără să simtă niciun pic de frică.

“Pot să mă laud și cu faptul că pe sub apă pot să stau mai mult. (…) Nu m-a bătut nimeni la statul sub apă”, a zis Fachirul.

Fachirul a urcat până la 5 metri, pregătit să îi uimească pe toți cu o săritură așa cum nu au mai văzut. În public, soția sa și fetița lor au venit să îl susțină.

Citeșteș și: Fachirul din Periș, emoționat până la lacrimi la „Splash! Vedete la apă”: „Nu am lipsit nici trei ore de lângă fetița mea”

“Totuși hai să o luăm puțin mai încet pentru că încerc să fac o săritură complexă”, i-a spus Fachirul Ramonei atunci când l-a întrebat de ce nu a urcat mai sus de 5 metri.

“Știu sigur că poate și mai mult. Sunt convinsă de asta. În seara asta ne va demonstra acest lucru”, a spus soția Fachirului.

Înainte de a sări de la 5 metri, concurentul Splash! Vedete la apă a dorit mult să meargă să o ia în brațe pe micuța lui, pentru a-I da și mai mult curaj.

Fachirul a executat o săritură perfecta și toată lumea l-a aplaudat.

Alina Pușcaș a zis că Fachirul e un personaj și inventat o săritură nouă numită Pisica Fachir. Concurentul a urcat la 3 metri și a executat săritura care nu a fost punctată de jurați, dar a sârnit hohote de râs.

Jurizare Fachirul din Periș

“Știi ce înseamnă când corpul intră drept în apă și picioarele se duc pe spate? Te poți accidenta în primul rând la mijloc. (…) Fachirule, ești un super băiat și cu abilitățile pe care le ai (…) Vreau să mă înveți chestia cu laptele”, i-a transmis Jean.

“Mi-a plăcut săritura ta. (…) Mi-a plăcut maim ult decât ce am văzut până acum”, i-a transmis Iulia Albu concurentului.

Citeșteș și: Iulia Albu, despre rolul său de jurat: ”Splash! Vedete la apă nu e o competiție pentru campioni, ci pentru învingători”

“Știindu-te că ești curajos, mă gândeam că la prima săritură o să fi cel puțin la 7 metri. (…) Săritura, prin comparație cu ceilalți, nu a fost atât de bună”, a mai adăugat Nea Marin.

“A fost evident că emoțiile te-au depășit și n-ai făcut o săritură foarte bună, dar plecarea de pe platformă a fost bună. (…) La intrarea în apă, ai fost ca un covrig”, a spus și Bobo.

Fachirul din Periș a primit nota 8 de la Jean, Nea Marin i-a dat nota 6, Bobo i-a oferit nota 4,5, în timp ce Iulia Albu i-a dat nota secretă.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă 2021. Otilia Bilionera, săritura de la 3 metri care a stârnit controverse: „Pe mine m-ai pierdut”... Splash! Vedete la apă 2021. Margherita de la Clejani a leșinat înainte de a sări de la 5 metri: „Am sărit deja?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x