Antena Căutare

Splash! Vedete la apă 2021. Iulia Albu, despre rolul ei în cadrul emisiunii: „Voi fi un jurat dur, dar corect”

Iulia Albu se pregătește intens de rolul de jurat pe care îl are în noul sezon din Splash! Vedete la apă 2021. Iată ce spune fashion editorul.

Iulia Albu, despre noul sezon Splash! Vedete la apă Galerie
Iulia Albu, despre noul sezon Splash! Vedete la apă | Antena 1

Iulia Albu se simte mai pregătită ca niciodată pentru a-și intra în drepturi la Splash! Vedete la apă 2021. Cel mai răcoritor show al acestei veri revine pe tv în curând, iar Răzvan Fodor, alături de Ramona Olaru și Anna Lesko, vor prezenta noul sezon al emisiunii.

Iulia Albu, despre noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. Iată ce spune jurata

Întrebată ce-i place mai mult: la mare sau la piscină, Iulia a răspuns cu o sinceritate debordantă.

„Să știi că-mi place și la mare foarte tare, dar am o problemă cu soarele. Mie nu-mi place să stau la soare. Pentru mine, soarele este baubau. Dacă mă tem de ceva în viața, mă tem de pinguini și de soare. Mai practic la piscină câteodată”, spune jurata.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Răzvan Fodor ne dezvăluie povești din copilărie despre cum a învățat să înoate. "Era secolul trecut"

Iulia Albu are o fobie destul de neobișnuită. Vedetei îi este de teamă de pinguini. Iată ce a spus ea cu privire la acest aspect: „Urăsc pinguinii, toată lumea știe”, explică ea.

Iulia Albu, un jurat dur, dar corect, la Splash! Vedete la apă 2021

Iulia Albu a vorbit despre perioada în care a învățat să înoate, dar și care au fost experiențele puțin traumatizante care au făcut-o să-și depășească limitele.

„Am învățat să înot când eram foarte mică, am ajuns la niște performanțe notabile. Am căzut în lacul Moghioros și am reușit să nu mă înec. Și a doua realizare, iar notabilă, a fost când am învățat să înot la bazinul Dinamo”, declară ea.

Citește și: Mario Fresh, despre provocările de la Splash! Vedete la apă: ”Nu credeam în viața mea că este atât de greu”

Jurata emisiunii a mai explicat și ce crede ea că îi va pune în dificultate pe concurenți în acest sezon.

„Cel mai greu la Splash! Vedete la apă va fi pentru concurenți, că este greu să nu faci clăbuci și să stropești. Rolul juriului este să noteze echidistant. Nu știu despre Jean, că el va fi influențat de cum arată costumele de baie ale concurentelor. Eu voi fi echlibrul din juriu, pentru că avem și o parte ultra profesionaistă, dar și pe Jean și pe Nea Mărin”, mai declară ea.

Cum va puncta Iulia Albu numerele concurenților din acest sezon

Este cunoscut deja faptul că Iulia Albu este un jurat dur, dar iată ce pretenții are aceasta de la concurenții

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Ce spune Jean de la Craiova despre această provocare. Juratul vorbește despre cel mai tare show estival

„Nu pot să promit că nu voi puncta costumele de baie, poate o voi face. O să fiu foarte atentă la partea de entertainment pe care concurentul o va aduce show-ului. Nu sunt expertă în săritiri la apă, avem expert în juriu deja. Voi fi un jurat dur, dar corect. Aș sări de frică dacă vin pinguinii după mine”, spune Iulia Albu.

Iulia Albu va petrece alături de logdnicul și familia lui de ziua ei. „De ziua mea voi merge la Peștișani și voi petrece alături de familia logodnicului meu. Va fi o zi de naștere absolut normală”, a încheiat ea.

Mario Fresh, despre provocările de la Splash! Vedete la apă: ”Nu credeam în viața mea că este atât de greu”... Chelsea, căpitanul echipei de polo de la Dinamo, îi dă replica lui Giani Kiriță la Splash! Vedete la apă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x