Antena Căutare

Splash! Vedete la apă 2021. Ce spune Jean de la Craiova despre această provocare.Juratul vorbește despre cel mai tare show estival

Splash! Vedete la apă 2021. Ce spune Jean de la Craiova despre această provocare.Juratul vorbește despre cel mai tare show estival

jean de la craiova splash vedete la apa Galerie
Jean de la Craiova, celebrul cântăreț de manele, este unul dintre jurații noului show estival “Splah! Vedete la apă” și ne-a împărtășit câteva detalii despre show-ul care va deveni rapid preferatul telespectatorilor. | Antena 1

Jean de la Craiova, celebrul cântăreț de manele, este unul dintre jurații noului show estival “Splah! Vedete la apă” și ne-a împărtășit câteva detalii despre show-ul care va deveni rapid preferatul telespectatorilor.

Întrebat fiind ce ar alege între mersul la mare sau o zi de relaxare la piscină, Jean a spus că îi plac ambele variante.

“La piscină văd feminitatea mai de-aproape (…) Ce-I frumos și lui Jean îi place”, a spus artistul râzând.

Ce fobie are Jean de la Craiova

Jean a dezvăluit și care e cea mai mare fobie a lui, spunând că îi e frică de șerpi. El și-a descoperit această fobie cu ajutorul lui nea Mărin.

“Nea Marin a aruncat un șarpe (...) eram într-o barcă, într-un reality show și trăgeam de o plasă de pește și de unde a venit un pui de șarpe în barca aia și mi l-a băgat în cizmă”, spune Jean.

Cântărețul a povestit că a învățat să înoate în copilărie, sărind de pe un pod pe care trecea trenul. Pentru că îi plăcea adrenalina, Jean sărea de pe acel pod, iar prietenii lui îl ajutau să învețe să înoate.

Aflând că Iulia Albu, colega sa de juriu la Splash! Vedete la apă are acasă o sopârlă pe post de animal de companie, Jean nu a părut prea încântat când a făcut un exercițiu de imaginație, gândindu-se c ear face dacă Iulia ar veni cu șopârla la filmare.

Citește și: Paula Chirilă şi Romică Ţociu, coprezentatori Splash! Vedete la apă

“Să vină, dar să o aducă în cușcă. Eu așa cred. (…) Nu întrebați, poate uită de ea”, a mai spus Jean.

Care e cea mai mare provocare pe care i-a adus-o Splash! Vedete la apă

Jean a povestit că nu crede că îi va fi greu să jurizeze acest show. Tot ce are el de făcut este să observe și să vadă ce se întâmplă acolo.

“Dacă intră drept în bazin, dacă săritura e corectă. Am mai multe informații, dar cred că o să fie cu siguranță concurenți care la trambulina de 10 metri o să se apropie așa ca Mr. Bean”, a spus râzând Jean.

Într-un sezon anterior, Jean de la Craiova a fost și e concurent la Splash! Vedete la apă și a ajuns chiar până în finală. Tocmai de aceea, el va știi exact să fie atent atunci când îi va juriza pe concurenții noului sezon.

“În primul rând săritura corectă în bazin, fără stropi. Când atingi luciul apei (...) trebuie o împinsătură cu brațele să spargi chestia aia, să nu sară stropi”, a spus Jean.

Având în vedere că pe vremea când a fost concurent a avut parte de mai multe incidente, artistul va fi acum mult mai atent.

Citește și: Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor prezintă Splash! Vedete la apă

“Un prieten de-al meu mi-a tras prosopul și short-ul meu era la uscat și cred că o să îl păzesc mai bine”, povestește concurentul râzând pentru că a rămas cu părțile intime expuse și a fost blurat la televizor.

Reacția soției sale a fost una foarte amuzantă pentru că l-a întrebat unde e monstrul din pantaloni, așa cum apăruse în toate publicațiile.

Ce sfaturi are Jean de la Craiova pentru concurenți

Sfatul juratului Splah! Vedete la apă pentru concurenți este ca aceștia să vină devreme și să se obișnuiască cu înălțimea.

“Să privească de multe ori de la trambulină de unde o să sară, 3, 5, 7, 10. (...) Să încerce să sară ca să le fie ușor, să nu sară din prima. Mai există cazuri în care nu se uită în apă pentru că le intră teama. Foarte mulți fac treaba asta, dar e bine să calculezi să sari”, a mai explicat Jean.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x