Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, 29 august 2021. Emy Alupei, săritură îndrăzneață de la 7 metri. Juriul a avut cuvinte de laudă

Emy Alupei a făcut senzație la Splash! Vedete la apă cu o săritură curajoasă de la 7 metri.

Emy Alupei și-a învins frica de apă și de înălțime și a reușit să execute o săritură plină de grație de la 7 metri Galerie
Emy Alupei și-a învins frica de apă și de înălțime și a reușit să execute o săritură plină de grație de la 7 metri | Antena 1

Emy Alupei știe cum să se facă plăcută, astfel că, în ultima ediție difuzată din Splash! Vedete la apă, cântăreața s-a descurcat de minune și a sărit de la o înălțime de la care nimeni nu se aștepta să o vadă sărind.

Emy Alupei, săritura de la 7 metri care a fost felicitată de juriul de la Splash! Vedete la apă

Emy Alupei este o cântăreață româncă, celebră pentru hit-urile excentrice pe care le-a lansat de-a lungul timpului. Încurajată de tatăl ei, Emy a făcut spectacol în cadrul emisiunii. Deși i-a fost teamă să sară, aceasta a reușit să execute un salt aproape impecabil de la 7 metri.

Citește și: Splash! Vedete la apă, 28 august 2021. Cine e finalistul serii în cea de-a treia ediție a emisiunii de la Antena 1

„Sunt Emy Alupei, am 22 de ani și sunt din Buurești. Fac și rap. Am venit la Splash că mi se pare foarte greu, mi-e foarte frică de înălțime. Am fobie. Îmi transpiră palmele acum. Mi se face rău, leșin. Deja îmi imaginez ăia 10 metri, leșin. Am 1,80 eu, sunt și foarte înaltă. E rău de tot și de la 5. Când sar, fața mea e de parcă mă screm. Sunt amețită, mi-e frică. Încerc să fiu puternică, toate respectele pentru juriu că mă priviți acum. Am o anxietate teribilă acum. Tata mi-a zis să vin, mama a zis că îi e frică. Am rău de înălțimi, hai să mergem la 5 metri”, a spus Emy Alupei înainte de a sări.

După săritura curajoasă, Emi Alupei i-a făcut o demonstrație de jiu jitsu lui Jean de la Craiova.

Jurizarea lui Emy Alupei la Splash! Vedete la apă, 29 august

„Mie mi-a plăcut tare mult energia ei, ești super piesă. Am avut impresia că faci parte din corpul de balet. Dar nu cred că a fost o săritură, dar intrarea în apă a fost foarte bună. Nu-i știu familia”, a fost declarația lui Nea Marin.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Cristi Pulhac e câștigătorul primei ediții Splash! Vedete la apă. Ce punctaj a primit

„Emy, știu că ești o luptătoare, tu ai un potențial foarte mare. Te duce capul. Ce am văzut eu acolo, știu că tu faci lupte”, a fost declarația lui Jean de la Craiova.

„Mi-a plăcut ce-ai făcut acolo, m-ai impresionat, mi-a plăcut și piesa foarte mult. Erai absolut terifiată de a sări. Felicitări, trebuie să lupți mereu pentru visul tău. Dacă lupți pentru visul tău, cu siguranță se va împlini”, a fost încurajarea Iuliei Albu.

„Provii dintr-o familie frumoasă de campioni, bravo. Ți-ai învins frica, te voi depuncta puțin că nu a fost o desprindere din platformă, te-ai echilibrat bine în aer. Felicitări”, a spus Clara Gherase.

Iată ce note a primit Emy:

Jean de la Craiova - 8,5
Nea Marin - 8,5
Clara Gherase - 6

Nota Iuliei Albu este secretă.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 29 august 2021. Edi Stancu s-a accidentat la antrenamente și nu a mai putut sări. Gestul făcut de... Splash! Vedete la apă, 29 august 2021. Gabriela Cristea nu a putut sări. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x