Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin

A fost cu adevărat o seară de gală la Splash! Vedete la apă. Ultima ediție din acest sezon s-a lăsat cu o mulțime de surprize, mai ales din partea juraților.

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin Galerie
A fost cu adevărat o seară de gală la Splash! Vedete la apă. Ultima ediție din acest sezon s-a lăsat cu o mulțime de surprize, mai ales din partea juraților. | Antena 1

Edi Stancu a revenit la Splash! Vedete la apă după ce anul trecut a suferit o accidentare gravă. Deși a trecut printr-o perioadă grea de recuperare, care a durat câteva luni, coregraful a venit să demonstreze cât este de curajos și nu s-a oprit până nu a uimit, din nou pe toată lumea.

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin

În seoznul 4, Edi Stancu a venit plin de entuziasm, însă din cauza unei accidentări grave, care a avut loc în timpul antrenamentelor, nu a mai ajuns în concurs. Una dintre sărituri i-a fost dăunătoare, accidentându-l și mergând de urgență la spital, cu Salvarea. „Nu-mi mai simt picioarele”, a spus el, după acea săritură.

„Accidentarea a fost cam gravă pentru că a trebuit să mă recuperez două luni și jumătate. A fost foarte grav. Mi-am deplast două vertebre. La lombar și cervical”, a povestit el acum despre momentele de coșmar prin care a trecut anul trecut.

El se află aici din nou, după ce Nea Mărin i-a oferit wild card-ul său care nu a putut să îl lase singur când a venit momentul săriturii în tandem. Pentru că fiul lui Edi Stancu a avut probleme de sănătate și nu a mai putut să-l însoțească la emisiune, juratul a sărit alături de el.

„Stai, așa. Dacă n-ai cu cine, sari cu mine. Vrei?”, s-a oferit imediat Nea Mărin.

Nici nu a mai stat pe gânduri și a început să renunțe la haine pentru a se arunca în bazin, spre surprinderea și deliciul tuturor. Însă, nici în moment nu a renunțat la celebrul lui băț

„Toată viața am fost nebun, dar lumea nu m-a crezut. Acum se convinge”, a mărturisit dansatorul de muzică populară.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Eric de Oliveira, săritură emoționantă alături de soție și cei... Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x