Căutare Live

Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Andreea Bododel a sărit de la 7 metri, deși nu știe să înoate

Andreea Bododel nu știe să înoate și îi este frică de înălțime, dar a decis să-și depășească limitele prin participarea sa la Splash! Vedete la apă 2022. Concurenta a sărit de la 7 metri în ediția de pe 12 august 2022 a sezonului 5 al celui mai răcorior show al verii.

Andreea Bododel a reușit să își învingă temerile la Splash! Vedete la apă

Antena 1

Andreea Bododel a sărit de la platforma de 7 metri, sub ochii fiului său Andrei. Micuțul Andrei a apreciat săritura mamei sale ca fiind una de nota 7 din 10, iar jurații au fost înduioșați de comentariul critic al băiatului.

„E ceva de acolo de sus de la 7. Mi-am pierdut puțin echilibrul”, a spus Andreea Bododel.

Prezentatoarea TV a purtat o centură care să o ajute la înot: „Nu înțeleg ce are la spate”, a spus Cosmin Natanticu, iar Răzvan Fodor i-a explicat.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Monica Odagiu, săritură spectaculoasă de la 3 metri

Ce au spus jurații despre săritura Andreei Boodel. Concurenta a sărit de la 7 metri

„Felicitări! Ți-ai învins frica. Ăsta e un lucru extraordinar”, a spus nea Marin.

„În seara asta ești o eroină pentru fiul tău și ești un exemplu pentru cei care au frică de apă și de înălțime”, a spus Iulia Albu.

„Te felicit pentru curaj, dar ai făcut o săritură greșită, te-ai relaxat în aer și ai aterizat în șezut, cred că te-ai și lovit puțin. Te felicit pentru curaj”, a spus Clara Gherase.

„Te felicit, bravo! Mie mi-a plăcut”, a spus Cosmin Natanticu.

Nea Marin i-a acordat nota 6,5, Iulia Albu i-a acordat nota secretă, spunând că Splash! Vedete la apă este despre curaj și despre show, Clara Gherase i-a dat nota 4 Andreei Bododel, iar Cosmin Natanticu a oferit nota 8,5.

Citește și: Cine este Andreea Bododel de la Splash! Vedete la apă 2022. Ce pofesie are și cu cine a fost căsătorită

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

Citește și: Cine sunt primii 18 concurenți care participă la Splash! Vedete la apă. Premiera show-ului TV este pe 11 august, la Antena 1

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Juno a sărit de la 10 metri când nimeni nu se aștepta: „Ești țăcăn... Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Maria Constantin, în lacrimi și cu atac de panică. Ce a pățit...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Ultimele știri
x