Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Vlad Craioveanu a primit o provocare neașteptată de la Iulia Albu

Vlad Craioveanu a acceptat provocarea de a participa la Splash! Vedete la apă. După săritura sa din cea de-a doua ediție a sezonului 5, Iulia Albu i-a lansat o provocare realizatorului de radio și televiziune.

colaj foto cu iulia albu si vlad craioveanu la splash! vedete la apa Galerie
Vlad Craioveanu a acceptat provocarea lansată de Iulia Albu la Splash! Vedete la apă | Antena 1

Celebrul om de radio și de televiziune a decis să sară de la 3 metri în ediția a doua a show-ului Splash! Vedete la apă, 2022, deși toți cei prezenți și-ar fi dorit să-l vadă mai sus. Vlad Craioveanu a explicat că la 45 de ani nu mai are nebunia de la 20, care îl împingea să facă lucruri ieșite din comun.

Vlad Craioveanu a sărit de la 3 metri, însă apoi a primit o provocare neașteptată de la Iulia Albu. Jurata l-a convins pe Vlad Craioveanu să sară și de la 5 metri.

Citește și: iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Vlad Craioveanu, roas-ul usturător de sincer care îi atinge pe toți jurații iUmor. Ce reacții au

„Sincer, eu mă simt și prost să-mi dau eu cu părerea pentru Craioveanu pe care l-am iubit din momentul în care a apărut. Mi se pare surprinzător că acum l-aș fi văzut direct pe acoperiș. Dar iată că tinerețea te impinge să faci tot felul de demențe. Te apreciez și te iubesc”, a spus Cosmin Natanticu.

„Azi am văzut cam multă frică din partea tuturor. Pentru noi pare banal să ajungă la nivelul ăsta, pentru ei pare să fie wow. Pare că ai ales zona de confort. N-ai vrut să riști. Se vedea că poți mai mult”, a spus Clara Gherase.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Diana Munteanu, apariții de excepție

Vlad Craioveanu a acceptat provocarea Iuliei Albu, la Splash! Vedete la apă 2022

Iulia Albu l-a convins pe Vlad Craioveanu să urce la platforma de 5 metri.

„Domnul Craioveanu, legist. Nu vă sperie întunericul, nu vă sperie moartea, dar vă sperie 5 metri. Motivul pentru care vedetele adoră să vină la Splash este că aici e ca la un botez: o oacazie de a te spăla de păcate și de a o lua de la capăt și mă gândeam să faci o săritură de la 5, chiar dacă noi o vom nota pe cea de la 3. Vreau să faci asta pentru că o generație întreagă îți știe talentul și îți știe vocea și ai inspirat atâția oameni”, a spus Iulia Albu.

Astfel, Vlad Craioveanu a acceptat provocarea Iuliei Albu. „Mă duc cu condiția să nu mă punctați”.

În cele din urmă, Vlad Craioveanu a executat o săritură și de la platforma de 5 metri, însă cea punctată de jurați a fost prima, de la 3 metri.

Nea Marin i-a dat nota 6 lui Vlad Craioveanu, Iulia a acordat nota secretă, Clara a dat 4,5, iar Cosmin Natanticu i-a dat nota 8,5.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Maria Constantin, în lacrimi și cu atac de panică. Ce a pățit

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Johny Romano a spus detalii neștiute despre viața lui: „Am muncit ... Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Cine sunt câștigătorii celei de-a doua ediții. Ei merg în finala s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Splash! Vedete la apă episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu și Nea Mărin au sărit de la trei metri Splash! Vedete la apă episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu și Nea Mărin au sărit de la trei metri Sambata, 03.09.2022, 12:43
Video recomandate
La mulți ani, Antena 1!
La mulți ani, Antena 1! Marti, 28.11.2023, 17:00
Zanni a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei

Zanni a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei

Gala de seara trecută a emisiunii Splash! Vedete la apă a  fost la superlativ de la început până la final.

Duminica, 04.09.2022, 10:21
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala săptămânii

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala săptămânii

Încă un sezon de Splash! Vedete la apă a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorul finalei de astăzi. Un singur concurent a plecat acasă cu premiul cel mare de 10.000 de Lei.

Sambata, 03.09.2022, 23:31
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin

A fost cu adevărat o seară de gală la Splash! Vedete la apă. Ultima ediție din acest sezon s-a lăsat cu o mulțime de surprize, mai ales din partea juraților.

Sambata, 03.09.2022, 23:03
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Eric de Oliveira, săritură emoționantă alături de soție și cei doi copii

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Eric de Oliveira, săritură emoționantă alături de soție și cei doi copii

Eric de Oliveira a venit însoțit de familie la Splash! Vedete la apă, dar în această seară, din susținători, soția și cei doi copii au devenit parteneri de săritură.

Sambata, 03.09.2022, 22:45
Ultimele știri
x