Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Johny Romano a spus detalii neștiute despre viața lui: „Am muncit de mic”

Johny Romano a acceptat provocarea de a participa la Splash! Vedete la apă. În cadrul show-ului, cântărețul a dezvăluit detalii neștiute de fani despre viața și trecutul lui.

colaj foto cu johny romano la splash! Vedete la apă de la antena 1 Galerie
Johny Romano s-a antrenat intens pentru săritura lui de la Splash! Vedete la apă | Antena 1

Johny Romano, cântărețul devenit cunoscut cu piesa „Na Janau”, a venit la Splash! Vedete la apă și și-a învins teama de înălțime. „Mie mi-e foarte frică de înălțime. E singura frică pe care o am”, a spus Johny Romano.

Cântărețul a ales să sară îmbrăcat atât la antrenamente cât și în timpul show-ului difuzat pe 12 august 2022.

„Sunt pudic. V-am anunțat de dinainte să ajung la Bacău. Mi-e rușine. Am și eu astea ale mele”, și-a explicat tânărul de 25 de ani decizia de a sări purtând tricou și pantaloni.

Citește și: Johny Romano, artistul fenomen, live. Cum sună cu adevărat vocea tânărului, fără autotune

Ce a dezvăluit Johny Romano despre trecutul său. Concurentul de la Splash! Vedete la apă 2022 a muncit de mic pentru familie

Johny Romano a mărturisit că este motivat să sară de dorința de a nu-și dezamăgi familia. De aici, cântărețul și-a amintit de trecutul său și de munca pe care a depus-o pentru el și familie încă din adolescență.

„Am sărit să nu-mi dezamăgesc familia. M-am gândit la fmailia mea. Am muncit de mic ca să fim bine. Noi ca familie. Nici acum nu consider că muncesc numai pentru mine. La 15 ani m-am angajat la un fast food și după ce am temrinat liceul am lucrat vânzător la un magazin de haine și apoi am plecat din țară, am plecat în Portugalia”, a povestit Johny Romano despre trcutul său.

Johny Romano are 25 de ani și s-a lansat în lumea muzicală cu piesa „Na Janau”.

Înainte de a sări, cântărețul a primit mesaje de încurajare de la Connect-R, cel care l-a susținut în industria muzială, dar și de la Roxana Nemeș.

Citește și: Cine este Andreea Bododel de la Splash! Vedete la apă 2022. Ce pofesie are și cu cine a fost căsătorită

Tânărul cântăreț a primit cu bucurie mesajele de încurajare și a trecut peste emoții pentru a executa săritura pe care a pregătit-o.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Maria Constantin, în lacrimi și cu atac de panică. Ce a pățit... Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Vlad Craioveanu a primit o provocare neașteptată de la Iulia Albu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Splash! Vedete la apă episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu și Nea Mărin au sărit de la trei metri Splash! Vedete la apă episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu și Nea Mărin au sărit de la trei metri Sambata, 03.09.2022, 12:43
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Zanni a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei

Zanni a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei

Gala de seara trecută a emisiunii Splash! Vedete la apă a  fost la superlativ de la început până la final.

Duminica, 04.09.2022, 10:21
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala săptămânii

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala săptămânii

Încă un sezon de Splash! Vedete la apă a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorul finalei de astăzi. Un singur concurent a plecat acasă cu premiul cel mare de 10.000 de Lei.

Sambata, 03.09.2022, 23:31
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin

A fost cu adevărat o seară de gală la Splash! Vedete la apă. Ultima ediție din acest sezon s-a lăsat cu o mulțime de surprize, mai ales din partea juraților.

Sambata, 03.09.2022, 23:03
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Eric de Oliveira, săritură emoționantă alături de soție și cei doi copii

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Eric de Oliveira, săritură emoționantă alături de soție și cei doi copii

Eric de Oliveira a venit însoțit de familie la Splash! Vedete la apă, dar în această seară, din susținători, soția și cei doi copii au devenit parteneri de săritură.

Sambata, 03.09.2022, 22:45
Ultimele știri
x