Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Vlad Craioveanu, roas-ul usturător de sincer care îi atinge pe toți jurații iUmor. Ce reacții au

Vlad Craioveanu a urcat pe scenă pregătit să facă glume pe seama prietenului său, cel de-al patrulea jurat al serii, Răzvan Exarhu.

vlad craioveanu la iumor 12 Galerie
Vlad Craioveanu a urcat pe scenă pregătit să facă glume pe seama prietenului său, cel de-al patrulea jurat al serii, Răzvan Exarhu. | Antena 1

Vlad Craioveanu a spus că nu și l-a imaginat niciodată în postura de jurat pe prietenul său, ci, mai de grabă, în postura de stand-up-er.

“Răzvan, de fapt, are cel mai fin umor de-acolo, dacă e să o analizăm”, a spus Vlad Craioveanu.

Răzvan Exarhu a povestit că el și Vlad se cunosc de la radio, de pe vremea când lucrau la Pro FM.

“Întotdeauna mi-a plăcut de Vlad și m-am bucurat să-l văd”, a spus Răzvan Exarhu.

Vlad Craioveanu, valul de glume acide la adresa lui Răzvan Exarhu

“Răzvan Exarhu face parte din categoria celor pe care eu îi respect în zona profesioală”, a mai adăugat Vlad.

Când a intrat în scenă, Vlad a început cu o glumă acidă legată de componența juriului.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Alessandro Politi, numărul de magie haios. “Mi s-a părut absolut delicios”

“Era nevoie de cineva care a citit mai mult decât Morcoveață, (…) dar nu e suficient cât să nu te fac puțin de râsu lumii”, spune Vlad.

Vlad amenința cu glume periculos de amuzante.

“Oi fi tu cel mai mare bucătar de la Grădinița nr.4, maestru în grisine și supă la plic, dar de data asta ți-o coc eu”, a mai zis Vlad.

Vlad a luat CV-ul prietenului său la puricat și a ținut să vorbească despre cariera lui.

“Dar totuși e singurul brăilean care folosește cuțitul doar la gătit”, a adăugat Vlad.

Răzvan și-a petrecut copilăria printre păpuși pentru că tatăl lui era păpușar și apoi a ajuns să fie student la Facultatea de Limbi Străine. Se pare că el a vrut să devină actor.

“A fost aproape să dea la teatru. Prin aproape înțeleg că ai ajuns până la buticul de lângă ATF ca să îți iei țigări”, a spus Vlad.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Ella Dima, dans neobișnuit, care i-a uimit pe jurați. "Invazia fluturașilor"

După atâtea glume usturătoare, Vlad și-a lăudat prietenul spunând că Răzvan este unul dintre întemeietorii radioului românesc.

“E așa bun pe TV încât dacă te-ai hotărî să închizi televizorul ar fi o îmbunătățire”, spune Vlad despre cel de-al patrulea jurat iUmor al ediției 4.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Luciana Susan, fana lui Mihai Bendeac a venit cu un număr de umor de pe altă planetă... iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Brent Ray Fraser a venit cu o tehnnică diferită de pictură. "E dincolo de limite&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x