Căutare Live

Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Răzvan Fodor a sărit de la 5 metri și i-a lăsat mască pe toți

A doua ediție din sezonul 5 de la Splash! Vedete la apă a debutat cu săritura de excepție a prezentatorului Răzvan Fodor. 

Răzvan Fodor a demonstrat că poate să facă o săritură executată corect, la Splash! Vedete la apă

Antena 1

Răzvan Fodor a sărit de la platforma de 5 metri, în cea de-a doua ediție de la Splash! Vedete la apă. Săritura neașteptată a prezentatorului a stârnit comentarii la masa juriului, dar și în rândul colegelor sale Monica Bîrlădeanu și Ramona Olaru.

La începutul emisiunii a fost prezentată o filmare cu Răzvan Fodor în timp ce sărea îmbrăcat și încălțat de la platforma de 5 metri de la Bazinul din Bacău: „Am făcut și eu o săritură de la etajul 5”, a atras atenția prezentatorul.

Citește și: Cine sunt primii 18 concurenți care participă la Splash! Vedete la apă. Premiera show-ului TV este pe 11 august, la Antena 1

Răzvan Fodor a sărit de la 5 metri la Splash! Vedete la apă: „Vrea să ne arate că e avizat să fie prezentatorul acestui show”

„Vrea doar să ne arate că e avizat să fie prezentatorul acestui show”, a spus Monica Bîrlădeanu.

Răzvan Fodor a apărut în fața juriului după ce s-a uscat și aranjat:

„Aș vrea să știu cum ai ieșit ud și ai ajuns uscat”, a spus Iulia Albu

„Asta înseamnă televiziune, asta înseamnă divertisment”, a răspuns Răzvan Fodor.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Cine sunt cei doi câștigători ai primei ediții. Ei merg în finala săptămânii

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Citește și: Cine este Andreea Bododel de la Splash! Vedete la apă 2022. Ce pofesie are și cu cine a fost căsătorită

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

Citește și: Irina și Răzvan Fodor, portret înduioșător de familie. Prin ce dificultăți au trecut: „Suntem toți”

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru au avut ținute străl... Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Juno a sărit de la 10 metri când nimeni nu se aștepta: „Ești țăcăn...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Ultimele știri
x