Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Cine a câștigat prima finală a săptămânii și premiul de 10.000 de lei

Dintre cei 6 concurenți aflați în prima finală a săptămânii de la Splash Vedete la apă, sezonul 5, unul a fost declarat câștigător și a primit premiul de 10.000 de lei.

Colaj cu concurenții de la Splash! Vedete la apă și Ramona Olaru Galerie
Bănel Nicoliță a câștigat premiul de 10.000 de lei, la Splash! Vedete la apă 2022 | Antena 1

După 3 zile de calificări și o finală a săptămânii a fost anunțat primul câștigător. În prima finală săptămânală, difuzată pe 14 august 2022, Juno, Jazzy Jo, Vica Blochina, Maria Constantin, Nick Casciaro și Bănel Nicoliță au făcut sărituri de neuitat. Juriul a notat fiecare săritură individuală și astfel a fost ales un câștigător.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Bănel Nicoliță, în lacrimi după mesajul fiicelor sale. Ce le-a promis

Pe locul 6, cu un total de 24 de puncte, este Juno. Pe locul 5, cu o notă secretă de 7 se află Jazzy Jo. Pe locul 4, cu o notă secretă de 7,5 este Vica Blochina. Pe locul 3, cu un total de 30,5 puncte este Maria Constantin. Iar marele câștigător din această seară, cu o notă secretă de 10 este Bănel Nicoliță.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Bănel Nicoliță a sărit alături de fiicele lui și i-a emoționat pe toți

Bănel Nicoliță a câștigat prima finală a săptămânii de la Splash! Vedete la apă 2022. Ce a transmis

Bănel Nicoliță a primit vizibil emoționat premiul de 10.000 de lei. Natalia și Amalia, fetele sale, au venit în grabă pentru a-și felicita și îmbrățișa tatăl. Câștigătorul le-a mulțumit tuturor celor care l-au încurajat în parcursul său din competiție.

„N-am crezut o secundă că pot să câștig Splash! Vedete la apă. Vreau să le mulțumesc antrenorilor, colegilor mei care au stat tot timpul alături de mine și m-au încurajat, publicului minunat și celor care ne urmăresc”, a spus Bănel Nicoliță.

Nick Casciaro s-a clasat pe locul 2 și a primit un sejur la un resort de 5 stele din Delta Dunării.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Nick Casciaro a sărit de la 10 metri: Răzvan Fodor: „Prietene, ești nebun”

Nick Casciaro și Bănel Nicoliță au fost cei doi câștigători ai primei ediții de Slash! Vedete la apă și tot ei s-au clasat pe primele două locuri în finala săptămânii.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Bănel Nicoliță a sărit alături de fiicele lui și i-a emoționat pe ... Bănel Nicoliță a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă. Cea de-a patra ediţie, lider de audienţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x