Antena Căutare

Tavi Clonda vine sâmbătă la Splash! Vedete la apă să salveze onoarea familiei: „Iubire, te răzbun eu!”

Cel mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă ajunge în acest weekend la final. Sâmbăta acesta, de la 20:00, la Antena 1, o ultimă serie de artişti şi sportivi curajoşi îşi va testa limitele, după ce în prealabil aceştia şi-au pregătit prestaţiile alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România.

Colaj de fotografii cu Tavi Clonda Galerie
Tavi Clonda vine la Splash! Vedete la apă – spune el - ca să salveze onoarea familiei, după ce soţia sa, Gabriela Cristea, nu a avut curajul să sară în cadrul competiţiei. | Antena1/ Splash! Vedete la apă

Printre aceştia şi Tavi Clonda, care vine la Splash! Vedete la apă – spune el - ca să salveze onoarea familiei, după ce soţia sa, Gabriela Cristea, nu a avut curajul să sară în cadrul competiţiei.

”Când mă suna Gabriela de la Bacău şi plângea, i-am zis <Lasă, iubire, te răzbun eu!> Da’ de unde...e foarte complicat, o provocare incredibilă, mai ales că atunci când devii părinte se schimbă priorităţile şi nebunia aia de odinioară dispare!”, a mărturisit Tavi Clonda, odată ajuns la bazinul de la Bacău.

Splash! Vedete la apă, sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Antena 1

Dacă va reuşi sau nu acesta o săritură care să îi impresioneze pe juraţi, telespectatorii pot afla sâmbăta aceasta, de la 20:00, în ultima ediţie de calificări înainte de marea finală Splash! Vedete la apă.

Maria Buză, Crina Abrudan, Anca Bucur, Tavi Clonda, Seredinschi şi Emanuel Neagu sunt cei care vor intra de această dată în competiție.

Citește și: Premieră la Splash! Vedete la apă! Cu acelaşi punctaj, doi concurenţi ajung direct în marea finală

Cum se vor descurca aceștia, ce note vor primi din partea celor patru jurați şi cine se va califica în marea finală Splash! Vedete la apă, difuzată duminică, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a show-ului de la Antena 1, sâmbătă, de la 20:00.

Premieră la Splash! Vedete la apă! Cu acelaşi punctaj, doi concurenţi ajung direct în marea finală... Maria Buză, declarație emoţionantă pentru fiul ei la Splash! Vedete la apă: „Viaţa ne-a ţinut departe!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x