Antena Căutare

Premieră la Splash! Vedete la apă! Cu acelaşi punctaj, doi concurenţi ajung direct în marea finală

Splash! Vedete la apă, ediția a șasea, a fost spectaculoasă și a venit cu o situație inedită: cu acelaşi punctaj, doi concurenţi au fost trimişi direct în marea finală.

Concurentii celei de-a sasea editii Splash! Vedete la apa Galerie
Premieră la Splash! Vedete la apă! Cu acelaşi punctaj, doi concurenţi din cea de-a șasea ediție ajung direct în marea finală | Antena 1

Rikito Watanabe, Black Matias, Marian Pavel, Raluca Podea, Adriana Bahmuteanu şi Sandy sunt curajoșii care și-au testat limitele, seara trecută, la Splash! Vedete la apă, la Antena 1, iar show-ul a înregistrat o premieră.

Premieră la Splash! Vedete la apă! Cu acelaşi punctaj, doi concurenţi ajung direct în marea finală

„Mie îmi revine sarcina de a anunţa finalistul acestei seri şi nu o să vă vină să credeţi. Pentru prima dată în acest show, cu un total de 33 de puncte, merg în finala Splash! Vedete la apă Sandy şi Riki!”, a declarat aseară prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

Platformele înalte de 5 sau 10 metri nu i-au intimidat deloc pe Rikito, Marian Pavel, Sandy, Matias, Adriana Bahmuţeanu sau Raluca Podea.

Deşi a descoperit chiar în cadrul competiţiei o problemă medicală, Adriana a depăşit-o cu succes şi a sărit direct de la platforma de 5 metri. Tot de la 5 metri a sărit şi Raluca, învingându-şi pe această cale fobia de apă, în vreme ce Black Matias a surprins cu o săritură în cap de la platforma de 5 metri.

Cu o săritură impecabilă, în cap, din stând pe mâini, a uimit şi Sandy, care a fost şi avertizată: „Dacă o să ajungi în finală, o să concurezi împotriva fratelui tău!”, însă concurenta nu s-a lăsat intimidată: „Abia aştept, de mici facem asta! Sportul contează mult pentru fiecare dintre noi!”. Rikito a făcut şi el senzaţie cu o săritură de la platforma de 5 metri, în cap, în vreme ce pe Marian Pavel emoţiile l-au copleşit şi săritura lui a fost una incorect executată.

Splash! Vedete la apă: cine sunt concurenții celei de-a șaptea ediții din 11 septembrie 2021

Sâmbăta viitoare, de la 20:00, la Antena 1, o ultimă serie de artişti şi sportivi curajoşi îşi va testa limitele, după ce în prealabil aceştia şi-au pregătit prestaţiile alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România.

Maria Buză, Crina Abrudan, Anca Bucur, Tavi Clonda, Seredinschi şi Emanuel Neagu sunt cei care vor intra de această dată în competiție. Cum se vor descurca aceștia, ce note vor primi din partea celor patru jurați şi cine se va califica în marea finală Splash! Vedete la apă, difuzată duminică, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a show-ului de la Antena 1, sâmbătă, 11 septembrie 2021, de la 20:00.

Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 6. George Tănase a luat la roast prestația lui Riki Watanabe... Tavi Clonda vine sâmbătă la Splash! Vedete la apă să salveze onoarea familiei: „Iubire, te răzbun eu!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x