Căutare Live

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Sasha Ciobanu, finalistul la care jurații au râs cu lacrimi. „Atât s-a putut”

Deși plin de emoții, Sașa Ciobanu a reușit să îi facă pe jurați să râdă cu lacrimi. Ce i-au spus după ce a terminat numărul de stand-up din finală.

Deși plin de emoții, Sașa Ciobanu a reușit să îi facă pe jurați să râdă cu lacrimi. Ce i-au spus după ce a terminat numărul de stand-up din finală.

Antena 1

Deși nu se aștepta să ajungă până în aceast moment, Sașa Ciobanu a fost următorul concurent care a intrat pe scenă, în lupta pentru premiul cel mare. Emoționant, concurentul lui Costel s-a pregătit cu cele mai bune glume.

Sașa Ciobanu, finalistul plin de emoții la glumele căruia jurații au râs cu lacrimi

„Am fost la piscină cu Costel. Bă băiatule...acolo a fost cum a fost, dar înainte de aia am plecat cu mașina de la doamna Antenă și în timp ce mergeam, pe la jumatea drumului zice șoferu că are o lopată în spate și a lăsat informația acolo” și-a început el povestea.

„La un moment dat a sărit o căprioară proastă de oraș, fără trecere de pietoni, ăsta a frânat brusc, noi ne-am adunat toți în față la povești”, a mai spus Sașa Ciobanu.

Citește și: Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 31 iulie 2022. Sașa Ciobanu vs. Mahmoud Chaher, duelul care stârnit controverse

„Sunt emotiv, sunt foarte sensibil, efectiv sunt destabilziat emoțional. Și când esti destabilizat emoțional, ai probleme mari la mijloc. Și Dumnezeu a zis că nu-i destul...” a fost momentul în care Vio a izbucnit în râs.

„Zi, Vio, unde ai râs? Să o mai dau o dată”, a profitat concurentul de moment.

Jurizare Sașa Ciobanu în Finala Stand-Up Revolution sezonul 1

„Sașa, mânca-te-ar tata, prima jumate să știi că văzându-te pe scena asta aproape am zis: Da, ma! Nu mai e așa de nedrept că mi l-ai scos pe Mahmoud. Asta-i cel mai mare compliment. Ți-am văzut un loc în finală. Bravo!”, i-a spus Teo.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Sașa Ciobanu, concurentul cu experiență emoționat până la lacrimi. „Hop S-asha”

„Ești foarte simpatic. Eu în locul tău m-aș duce pe stilul ăla împiedicat. Împiedicat mi se pare foarte ofertant și e chiar foarte amuzant”, a adăugat și Vio.

Dacă ți-a plăcut numărul de stand-up al lui Sașa Ciobanu din finala Stand-up Revolution sezonul 1 îl poți vota cu textul „Sasa” prin SMS la 1313, după START VOT.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Tavi Perțea, polițistul pregătit să ia premiul. „Banii sunt suma în... Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Claudiu Popa, glumele despre „bully-parenting” care au stârnit hoho...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Ultimele știri
x