Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Sasha Ciobanu, concurentul cu experiență emoționat până la lacrimi. „Hop S-asha”

Sasha Ciobanu s-a emoționat până la lacrimi după ce a primit votul juraților. Ce a putut să spună despre moldoveni!

Sasha Ciobanu la stand-up revolution Galerie
Deși se cunoștea dinainte cu jurații, Sasha Ciobanu s-a emoționat când a urcat pe scena Stand-Up Revolution. | Antena 1

Sasha Ciobanu este originar din Republica Moldova, dar locuiește în Cluj de 11 ani. Nu e străin de scenă și spune că a mai făcut stand-up, așa că a venit pregătit să-i impresioneze pe cei patru jurați.

Înainte de a intra în platou, el a dezvăluit că are și un mod inedit de a scrie glume. Sasha Ciobanu scrie glumele pe bicicletă.

„Le scriu în cap și apoi ajung acasă și le scriu pe foaie. Mi se naște acel one-liner”, a mărturisit concurentul.

Sasha Ciobanu, concurentul pe care l-au emoționat cuvintele juriului

Sasha Ciobanu s-a lăsat cu greu dus pe scenă, dar cu încurajările celorlalți concurenți și ale prezentatorilor a spart gheața în această seară.

„Vin din Republica Moldova. Pentru cei care nu știu ce înseamnă, Republica Moldova e Basarabia. Ce vedeți voi scris pe toate zidurile. O chestie la care chiar v-aș ruga din suflet să ținem, împreună, un minut de reculegere pentru toți oamenii care au rămas în țara aia. Facem?”, a spus el.

„Este extraordinară ideea asta!”, a spus Teo.

După o scurtă pauză, a zis că s-a râzgândi și indigat, a completat despre moldoveni că „Sunt peste tot, băi băiatule!”, ceea ce l-a convins pe Dan Badea să-i dea un vot verde.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Mădălin Cîrje le-a dat palpitații juraților cu glume savuroase: “Oprește-te!"

Paravanul s-a ridicat cu patru voturi verzi și jurații au descoperit că îl cunosc pe concurent, dar asta l-a emoționat foarte tare pe Sasha.

„N-am văzut în viața mea un om să se piardă așa”, a spus Costel.

Sasha Ciobanu a mai spus că el locuiește acum în Cluj, o replică fidelă a Bucureștiului, dar fără metrou. Așa că, el vine în fiecare an în Capitală să se antreneze pentru când vor avea metrou și acolo.

Jurizare Sasha Ciobanu la Stand-Up Revolution

„Ești primul concurent căruia i-am dat patru de verde și nu a mai fost bine după aceea”, a mai adăugat Costel.

„Ești genul de om care are atât de mult șarm și energie că tu și când greșești ești adorabil!. Mie mi-a plăcut mai mult”, a mărturisit Teo.

„Următorul pas e să înveți să faci greșelile astea inteționat și dup-aia să te scoți”, a completat și Vio.

Extrem de emoționat și cu patru voturi verzi, Sasha Ciobanu a ajuns în echipă lui Costel.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1,26 iunie 2022. Gabriel Gherghe, invitatul special care a stârnit hohote de râs

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Lilian Mihai, concurentul care vrea să convingă că este moldovean. „Adevăr... Stand-Up Revolution sezonul 1, 10 iulie. Cum s-au cunoscut Lilian Mihai și Costel. Ce propunere i-a făcut concurentul at...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x