Căutare Live

Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 31 iulie 2022. Hector Ayala vs. Eduard Rădoiu, duelul la care Vio a râs în hohote

Glumele concurenților i-au făcut pe jurați să spună că amândoi ar fi din Mexic. Cine a plecat acasă și cine merge în etapa următoare.

Glumele concurenților i-au făcut pe jurați să spună că amândoi ar fi din Mexic. Cine a plecat acasă și cine merge în etapa următoare.

colaj foto Hector Ayala si Eduard Rădoiu la stand-up revolution

În urma tragerii la sorți, cel de-al doilea duel din prima semifinală a fost ales de Ilona și Șerban. Astfel, avem o nouă bătălie între Hector Ayala, din echipa lui Dan Badea și concurentul lui Vio, Eduard Rădoi.

„Foarte mișto, foarte bun!”, a spus Vio, mulțumit de duel.

„Pare că a fost planificat, să fie bătălia piticilor”, a glumit și Hector.

Hector Ayala și Eduard Rădoiu au venit cu glumele la ei și au stârnit hohote de râs

Ca de fiecare dată, Hector Ayala a luat cu asalt scena Stand-Up Revolution în pași de dans.

„Trebuie să spun că sunt recunoscător pentru această experiență în România, că am cunoscut cultura voastră, oamenii sunt calzi, au sânge latin și sunt bucuros de asta. Oamenii sunt prietenoși și se bagă în seamă. Doar că uneori mă bulversează când întreaba: „Ești Ector sau Hector? Cu H?” Și mexicanul din mine, imediat se întreabă dacă îmi cer droguri. Chiar vrei?” a spus concurentul din Mexic.

„Le-am explicat că nu iau droguri, dar arat așa, deci drogurile mă vor găsi pe mine”, a mai glumit el.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022. Battle Robert Bulimej vs. Fares, duelul care a stârnit controverse. „E despre show!”

Eduard Rădoiu a intrat în „luptă” cu o poveste despre cea mai grea experiență din viața lui.

„Și prin grea, nu mă refer la fata aia de la facultate, mă refer la carnetul de conducere. Că eu am dat de șase ori. Orașul. Că la sală am copiat. Și practic, eu am mai mulți kilometri făcuți în școală, decât pe șosea efectiv. Dar nu a fost în totalitate vina mea. Nu am înțeles exact cum se face treaba asta. Nu am înșeleț că trebuie să fac sub 21 de puncte și cum sunt o fire ambițioasă, am zis că le bat high score-ul”, a povestit concurentul lui Vio.

Jurizare Hector Ayala vs. Eduard Rădoiu la Stand-Up Revolution

„Pare că amândoi sunt din Mexic. Pare că amândouă poveștile vin dintr-un cartier de lângă oraș”, a glumit Costel.

„Mi-a plăcut un pic mai mult Hector, pentru că a fost un pic mai finuț. Ritmul a fost un pic mai susținut. Edi a avut noroc să aibă cel mai bun râsător în sală”, a adăugat Teo.

Cel care a cucerit publicul și și-a câștigat un loc în finală este Hector Ayala, din echipa lui Dan Badea.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Chris Ryan, glumele despre arte marțiale, care nu i-au adus niciun loc în echipe

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 31 iulie 2022. Sașa Ciobanu vs. Mahmoud Chaher, duelul care stârnit controvers... Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 31 iulie 2022. Claudiu Popa vs. Fares „Cel mai bun material”. Cine a trecut ma...
Ultimele știri
Top Văzute
x