Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Fares, concurentul din Egipt asemănat cu Costel după două luni în Vaslui

Fares s-a mutat în țară unde a absolvit Universitatea Politehnică și a venit să ne dezvăluie cum se descurcă un străin în România.

fares la stand-up revolution Galerie
Fares s-a mutat în țară unde a absolvit Universitatea Politehnică și a venit să ne dezvăluie cum se descurcă un străin în România. | Antena 1

Fares are 24 de ani, este din Egipt și a venit la Stand-Up Revolution să umple platoul cu energia sa molipsitoare.

Părul lui nu a putut fi trecut cu vederea și a cucerit-o pe Ilona instant. Cu toate acestea, el a povestit că în România mai mult succes la bunicuțe.

El a început să scrie glume cu puțin timp înainte de pandemie, așa că debutul lui a fost în seara aceasta, pe scena Stand-Up Revolution.

„Nu sunt emoționat deloc. Doar foarte entuziasmat”.

Fares din Egipt a povestit prin ce peripeții a trecut de când locuiește în România

Fares și-a început numărul în forță cu o poveste despre mersul la mall. El a mărturisit că fiind într-o țară străină a reușit să intre în multe probleme în ultima perioadă. Și a dat câteva exemple.

„S-a întâmplat odată, când am intrat într-un magazin, unde era un copil drăguț, împreună cu mama lui. S-a uitat la mine, trage de mama lui și spune: Mama, mama, uite! E negru! E negru!””, a spus el.

„Mama lui a spus: „Eu nu pot să fac nimic” și i-am spus: „Pot eu. Fac eu pentru tine””, a continuat. „Nimănui nu i-a păsat până nu l-am pus la punct pe micuțul Dragoș”, a mai adăugat el.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Cosmin Natanticu, invitatul special cu povești despre câinele său: “Liliac umblător”

Concurentul a continuat cu o poveste în care un prieten l-a întrebat cât este ceasul. „Am tras aer în piept și am zis cu încredere, cu testosteron: 6 fără un sfârc!””

„Nu știam că am spus „fără un sfârc” timp de șapte ani!”.

Fares a continuat cu pățaniile lui din România și mai exact, cu limba română care i-a pus bețe în roate și cu fetele.

Jurizare Fares la Stand-Up Revolution

Cu două voturi verzi și două roși, jurații au fost nevoiți să ia o decizie în cazul lui Fares.

„Tocmai m-am întors din Egipt. Dintr-o vacanță. Și să știi că mi-a plăcut foarte mult ce ai făcut tu aici”, a spus Dan Badea, înainte de a-și schimba votul într-unul pozitiv.

„Aveam un coleg în facultate care obișnuia să-mi spună Costel după două luni în Vaslui”, i-a dezvăluit Fares juratului.

„Îmi place foarte mult energia ta și felul de a sta pe scenă. Îmi plac oamenii care stau pe scenă cum trebuie”, a adăugat și Costel.

După ce și-a schimbat votul, Fares a ajuns chiar în echipa lui Dan Badea, așa cum și-a dorit și concurentul.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Hector Ayala, concurentul din Mexic care l-a făcut pe Dan Badea să danseze de bucurie

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. George Petcu a surprins cu job-ul său, dar nu și cu glumele. Cu ce se ocup... Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Adriana Predescu, concurenta care i-a uimit pe jurați. „A venit de nicăier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x