Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. George Petcu a surprins cu job-ul său, dar nu și cu glumele. Cu ce se ocupă acesta

George Petcu are un job cel puțin surprinzător, iar jurații au fost curioși să afle cum arată o zi de muncă pentru concurent.

George Petcu la stand-up revolution Galerie
George Petcu are un job cel puțin surprinzător, iar jurații au fost curioși să afle cum arată o zi de muncă pentru concurent. | Antena 1

George Petcu și-a dorit să lucreze cu femei și asta face. El a venit în ediția 7 de Stand-Up Revolution să povestească cu ce se ocupă în viața de zi cu zi. După ce i-a luat la roast pe cei patru jurați, el a trecut la glume, dar jurații au fost mai interesați de job-ul său.

George Petcu, concurentul care a stârnit reacții cu job-ul său. Jurații l-au asaltat cu întrebări

„Sunt avocat. Și pălărier. Sunt rocker, puțin manelist. Cred că am ceva din Teo”, a început el.

„Nu m-am decis ce fac cu viața mea, așa că fac orice pentru bani, cred că aici am ceva din Viorel”, a spus despre jurat.

„Copii ai mei nu am, deci e posibil să am ceva și din Costel”, a mai adăugat.

„Cu Dan nu cred că am nimic în comun, pentru că el are 1 metru 70”, a glumit concurentul.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Claudiu Popa, stand-uperul cu experiență care a dezamăgit. "Știu că nu e corect"

George Petcu a dezvăluit că a ales să fie avocat pentru că își dorea să lucreze cu femei și apoi s-a reorientat. El a ajuns să fie stilist pentru femei care fac videochat.

„Costel, fă-mă să râd, că nu...”, a spus la un moment dat Vio, în timpul numărului de stand-up al concurentului.

„M-am angajat ca stilist pentru fetele care lucrează pe ruta Canada - America Chiajna”, a fost gluma care l-a convins pe Teo să dea un vot roșu. Iar acesta a fost doar începutul.

Jurizare George Petcu la Stand-Up Revolution

Cu patru voturi roși, paravanul s-a ridicat și atât jurații, cât și telespecatorii i-au putut vedea fața concurentului pentru prima dată.

Teo, Vio, Costel și Dan Badea au rămas șocați când au văzut cum arată George Petcu și au fost surprinși că numărul lui nu a ieșit.

„Ai venit fără încredere, ai venit înfrânt”, i-a spus Teo.

„Este un trap-comedy ce se întâmplă”, a adăugat și Costel.

Citește și: Micky Costache a uimit jurații Stand-up Revolution, dar stai să vezi cum arată acum. Are dreaduri și pozează incendiar

Însă Dan Badea i-a înrerupt și a vrut să afle ce înseamnă mai exact, stilist la videochat.

„Mă ocup de părul fetelor și tot ce înseamnă partea de shooting-uri”, le-a explicat concurentul.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Kobe, campionul la baschet care a cucerit cu glumele despre România. „Merg... Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Fares, concurentul din Egipt asemănat cu Costel după două luni în Vaslui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x