Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle Alin Coiotu vs. Dragoș Mitran, confruntare cu surprize. Ce decizie a luat Vio

Situație fără precedent la Stand-Up Revolution, chiar înainte de ultimul battle. Vio a fost nevoit să intervină și a luat o decizie surprinzătoare.

alin coiotu battle stand-up revolution Galerie
Alin Coiotu a rămas fără adversar în etapa battle-urilor de la Stand-Up Revolution. | Antena 1

Înainte de ultimul battle din această seară, cel dintre Alin Coiotu vs. Dragoș Mitran, prezentatorii au anunțat că se confruntă cu o situație excepțională.

Șerban Copoț și Ilona Brezoianu au intrat pe scenă și au explicat că Alin Coitou a rămas fără adversar. Din cauza unei probleme personale, Dragoș Mitran nu a putut ajunge la filmări, așa că regulile jocului s-au schimbat.

„Problema se va rezolva în felul următor. Alin Coiotu va intra pe scenă, va performa și Vio va avea de ales între performanța lui și performanța celor care nu au prins, în seara aceasta, locul în semifinală”, a explicat Șerban.

„Așa-mi place mie, pe modelul Putin, să concurez singur”, a spus concurentul înainte de a-și începe numărul.

Alin Coiotu, analiză acidă a industriei muzicale din ultimii 30 de ani

Alin Coiotu a venit să le „dea la ficat” celor din industria muzicală și pregătit să își ia hate după numărul său de stand-up. El a dezvăluit că pentru battle s-a dus în mai multe cluburi de stand-up, să fure meserie, dar ce a văzut acolo nu l-a mulțumit.

„Băieții ăia erau atât de netalentați, atât de lipsiți de carismă, încât, spre deosebire de voi, au avut nevoie de niște glume în texte”, i-a lovit el pe cei patru jurați.

„Am ajuns și într-un club de manele, vă spun sincer, a fost Minune”, a fost gluma cu care a stârnit hohote de râs. „Când am ajuns la intrare, bodyguard-ul chiar mi-a spus: Coiotule, ai ajuns la Tzancă”, a continuat concurentul.

„Aurelian Temișan nu este recunoscut pentru concerte la Sala Palatului. El mai mult cântă la sala de mese. A cântat atât de mult la nunți, încât l-au făcut subofițer la Starea Civilă”, a mai spus Alin Coiotu.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Hunor Salak a făcut glume despre fitness, dar n-a primit un loc în echipa lui Costel

Nu l-a uitat nici pe colegul lui de „suferință”, Adrian Despot: „Despre rockeri nu mai vorbește nimeni. Despre Adrian Despot, mai vorbește unul altul, dar despre rockeri chiar nu vorbește nimeni”.

„Șerban Copoț, nu ai idee câți oameni au crecut pe muzica ta. De exemplu, Costel și Dan Badea, dar tu dacă te-ai oprit după 10 minute, ei nu au mai avut cu cine să crească”, a dat el în trei oameni dintr-o lovitură.

„Noi, românii, după ce le-am văzut pe Andre, am inventat vorba aia celebră: „De cântat au dansat bine””, a mai adăugat rockerul. Cât despre muzica din zilele noastre, Alin Coitou spune că de fiecare dată când deschide radioul i se face dor de trupa Andre.

Jurizare Battle Alin Coiotu vs. Dragos Mitran

„Absolut minunat! Mi-a plăcut foarte mult”, a spus Teo, care s-a ofticat foarte tare că rockerul nu a ajuns în echipa lui.

„Tu ai făcut roast acum, adică nu a fost stand-up”, a completat Vio.

În timp ce asculta comentariile, Alin Coiotu a luat cuvântul și a dezvăluit că el a venit la emisiune pentru a se distra și că nu își dorește să îi ia locul unui alt concuret.

„Eu fac o declarație oficială în fața dumneavoastră și a tuturor. Realmente, am venit aici să mă distrez și dacă este nevoie ca locul meu să fie luat de unul dintre stand-up-erii de-adevăratelea, eu cu toată inima îl cedez”, a spus el în aplauzele tuturor.

Astfel că, Vio a fost pus în fața unei decizii grele. Juratul a trebuit să îi acorde o șansă unui dintre concurenții care nu au prins bilet în semifinală, în această seară. Iar numele acestuia este George Țintă, care a primit aplauze la scenă deschisă în battle-ul anterior.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Tavi Perțea, în calitate concurent și polițist, a câștigat un loc în echipa lui Vio

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle George Țintă vs. Claudiu Popa, duel la nivel înalt. „Numai public s... Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Cine sunt cei cinci concurenți din echipa lui Vio care merg în semifinală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x