Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle Ariana Grigore vs. Eduard Rădoiu, mezinii echipei care au cucerit publicul

Ariana Grigore și Eduard Rădoiu, cei mai tineri concurenți de la Stand-Up Revolution, au luat scena cu asalt și s-au întrecut în glume.

Ariana Grigore si Eduard Radoiu battle stand-up revolution Galerie
În ciuda vârstei fragede și lipsei de experință pe scenă, cei mai mici concurenți din echipa luio Vio au rupt în battle-uri. | Antena 1

Battle-ul dintre Ariana Grigore vs. Eduard Rădoiu i-a dat bătăi de cap lui Vio pentru că, așa cum a spus juratul, cei doi sunt foarte imprevizibili.

Ambii sunt la început de carieră și acum încearcă să croiască drum prin lumea stand-up-ului, iar prima oprire a fost scena Stand-Up Revolution.

Battle Ariana Grigore vs. Eduard Rădoiu, mezinii echipei lui Vio au impresionat cu glumele lor

„Cu toții suferim mutații în această pandemie. Mama a început să se uite la tata de parcă ar fi un om și trebuie să rezvolvăm ceva”, a început Ariana Grigore în forță.

„Tata este un activist înfocat! El economistește foarte mult făcând baie cu bona vecinilor noștri”, a adăugat Ariana.

Concurenta a mai spus că înainte de a veni la audiții a stat de vorbă și cu un doctor, care i-a spus că a apărut și tulpina românescă de Covid.

„Cea mai periculoasă! Cică în prima fază îți dispar gustul și mirosul și în a doua fază, îți dispar portofelul și banii”, a glumit aceasta.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Maria Popovici, invitatul special cu povești despre nunta sa: „Mama soțului meu...”

„Am și o veste bună pentru voi! Guvernul a aprobat o cerere, să se construiască autostrada Comarnic - Brașov online”, a spus ea

„Și oricum școala online e doar un preludiu pentru videochat”, a fost gluma cu care a stârnit hohote de râs.

Eduard Radoiu este acum ospătar într-un club de comedie din București, dar în trecut el a lucrat în mai mai multe baruri din orașul său natal. Și a adus câteva povesti despre acea perioadă.

„Nu știu dacă știți dar în Câmpulung Muscel e cea mai mare densitate de carne vie din Europa. Noi suntem vreo 5000 de locuitori, dintre care 4500 sunt pești, restul copii. Femei nu mai avem de vreo patru ani”, și-a început prezentarea. „Lucram cu o colegă pe tură și când trecea, băieții veneau și îi dădeau o palmă la fund. Și vă dați seama, când nu era ea, eram eu”, a povestit el.

Spre deosbire de această tipologie, în cluburile de stand-up vin alt tip de oameni, spune Eduard. El a povestit că cea mai ciudată comandă pe care a primit-o a fost de la o domnișoară care a cerut o limonadă cu ghimbir fără mentă.

„Și am întrebat-o: tu de duci la restaurant și comanzi ceafă de porc, să fie fără piept de pui?”

Jurizare Battle Ariana Grigore vs. Eduard Rădoiu

„Mie mi-a plăcut mai mult Ariana în seara asta. Edi, ai fost nestăpân pe calul glumelor tale, ai călărit un poneiaș care te-a făcut”, a spus Costel.

„Eu aș merge mai degrabă cu Edi, pentru că după ce a zis în seara asta nu se poate mai întoarce la locul de muncă”, și-a spus Teo Părerea.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. George Petcu a surprins cu job-ul său, dar nu și cu glumele. Cu ce se ocupă acesta

„În primul rând, vă iubește tati în mod egal”, a spus și Vio.

În urma votului publicului, Eduard Rădoiu a trecut în etapa următoare.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle Tavi Perțea vs. Bogdan Tătaru, confruntarea supremă dintre polițișt... Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle George Țintă vs. Claudiu Popa, duel la nivel înalt. „Numai public s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x