Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Cine sunt cei cinci concurenți din echipa lui Vio care merg în semifinală

Prima seară de battle-uri de la Stand-Up Revolution a început în forță, dar fix când se bucurau că au scăpat de responsabilitate, jurații au fost puși în fața unei decizii neașteptate.

colaj foto echipa vio stand-up revolution Galerie
Cine sunt cei cinci concurenți din echipa lui Vio care merg în semifinală. | Antena 1

Prima seară de battle-uri s-a încheiat cu emoții mari și surprize și mai mari. Publicul prezent în sală a alas cei cinci semifinaliști din echipa lui Vio, iar juratul a fost pus în fața unei alegeri.

Nici misiunea lui Vio nu a fost ușoară. El a trebuit să aleagă perechile de concurenți care s-au confruntat în primul battle de la Stand-Up Revolution și judecând după reacțiile publicului și a colegilor de la pupitru, atât el, cât și concurenții lui au făcut o treabă foarte bună.

Cine sunt semifinialiștii din echipa lui Vio la Stand-Up Revolution

Din 10 concurenți, au mai rămas doar cinci după primul battle de la Stand-Up Revolution. Deznodământul serii a fost unul cu totul neașteptat, iar Vio s-a confruntat cu o situație neprevăzută și a fost nevoit să ia o decizie grea.

Competiția devine din ce în ce mai grea, iar concurenții își scot cele mai bune arme. Iată cine sunt primii cinci semifinaliști, din echipa lui Vio, cu un pas mai aproape de marele premiu de 20.000 de euro.

Sergiu Mirică

Primul battle de la Stand-Up Revolution a început în forță. Vio i-a pus față în față pe Sergiu Mirică și Romina Cocca, doi dintre cei care fac stand-up în mod profesionist. A fost o adevărată luptă a glumelor, însă cel care i-a cucerit pe cei din public a fost Sergiu Mirică, după ce Romina a mers puțin prea departe, așa cum au spus jurații.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Cristi Giurgiu, ultimul loc în echipa lui Costel, după glumele despre familia lui

Tavi Perțea

După cea mai mare confruntare „polițist activ vs. polițist pasiv”, cel care este încă în funcție își continuă și drumul la Stand-Up Revolution. Tavi Perțea i-a cucerit pe toți cu felul lui de a fi și cu poveștile despre ceea ce se ascunde în spatele meseriei de polițist.

Eduard Rădoiu

Mezinii echipei lui Vio, Eduard Rădoiu și adversara sa, Ariana Grigore au luptat cu cele mai bune arme. Dintre două numere de stand-up cu energie și glume bune, publicul l-a ales pe Eduard Grigore care a venit cu un material despre viața lui ca ospătar.

Claudiu Popa

Battle-ul dintre Claudiu Popa și George Țintea a împărțit jurații în două. Numerele lor de stand-up au fost construite extrem de bine și au dezvăluit că se bucură că nu sunt în postura de a alege. Publicul, însă, a făcut-o și l-a trimis în semifinală pe Claudiu Popa.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Alin Coiotu, rockerul care a testat jurații. Ce provocare le-a dat. „Câtă încredere”

George Țintea a fost salvat de Vio pe ultima sută de metri

La ultimul battle, jurații s-au confruntat cu o situație total neprevăzută. Pentru că adversarul lui Alin Coiotu nu a mai putut participa, concurentul s-a luptat singur. Deși a avut un număr de stand-up apreciat de jurați și a fost aplaudat la scenă deschisă, el a mărturisit că își va ceda locul unui concurent care chiar își dorește o carieră în acest domeniu.

Astfel, Vio a fost pus în fața unei alegeri extrem de importante. Dintre cei cinci care nu au trecut mai departe, el l-a ales pe George Țintă, care acum este cu un pas mai aproape de marele premiu.

Vio a cântat de bucurie la finalul battle-ului

Extrem de fericit, la finalul battle-ului, Vio a urcat pe scenă lângă cei cinci semifinaliști din echipa sa. Juratul i-a felicitat și a mărturisit că lucrurile s-au așezat perfect.

„Nici nu visam să fie atât de bine”, a mărturisit el.

Juratul a mai dezvăluit că în trecut a fost mare fan „t-Short”, trupa care făcea furori la finalul anilor `90. Mai mult, el a fredonat câteva versuri din piesa lui preferată, spre deliciul publicului.

Însă, nu mulți știu că juratul de la Stand-Up Revolution a folosit, la începuturile în carieră, piesa „Spune-mi” pentru a intra pe scenă la show-urile sale. Vio s pus la dispoziție imagini rare din timpul unui show în care a cântat, alături de Teo și Costel.

Și pentru a demonstr că a fost mare fan și nici acum nu a uitat versurile, a cântat câteva acorduri din piesa lui preferată.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle Alin Coiotu vs. Dragoș Mitran, confruntare cu surprize. Ce decizie ... Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Adevărul despre rivalitatea dintre George Țintă și Claudiu Popa. „Ca frați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x