Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Adevărul despre rivalitatea dintre George Țintă și Claudiu Popa. „Ca frații”

George Țintă și Claudiu Popa, protagoniștii celui mai aprig duel din prima seară de battle-uri de la Stand-Up Revolution au dezvăluit, în culise, care este de fapt relația dintre ei.

colaj foto George Țintă și Claudiu Popa la stand-up revolution alesto Galerie
George Țintă și Claudiu Popa se cunosc de mulți ani și au venit la Stand-Up Revolution să demonstreze cine e mai bun. | Antena 1

Prima seară de battle-uri de la Stand-Up Revolution s-a terminat pentru Vio mai bine decât se aștepta. Deși după duelul aprig dintre George Țintă și Claudiu Popa, juratul a fost puțin întristat de rezultatul votului, soarta a făcut ca până la finalul serii, ambii concurenți să ajungă în semifinală.

Pe lângă faptul că ambii cocurenți au stârnit hohote de râs în sală cu glumele lor, battle-ul dintre George Țintă și Claudiu Popa a mai avut o însemnătate pentru cei doi.

Care este, de fapt, relația dintre George Țintă și Claudiu Popa. Dezvăluiri din culisele show-ului

Înainte de a urca pe scenă au statu puțin la povești și și-au încărcat bateriile, pentru o confruntare intensă, cu o gustare din produsele Alesto.

George Țintă și Claudiu Popa au dezvăluit că, pentru ei, acest duel înseamnă chiar mai mult decât pentru alți concurenți. Vio a recunoscut că a ales să îi transforme în adversari fix pentru faptul că se aștepta la un show de zile mari din partea lui pe care l-a numit „battle-ul serii”.

Și asta pentru că știa mai multe despre trecutul lor. Ambii concurenți fac stand-up în mod profesionist și au venit la Stand-Up Revolution să demonstreze, odată pentru totdeauna, cine este mai bun.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle Alin Coiotu vs. Dragoș Mitran, confruntare cu surprize. Ce decizie a luat Vio

În culise, ei au mărturisit că se cunosc de foarte mult timp și există o rivalitate „tacită”.

„Abia aștept să înceapă mai repede battle-ul, să ne duelăm, să vedem care e mai bun”, a spus Caludiu, înainte de a-și începe numărul.

„Noi ne știm demult”, a mai adăugat el.

„Ne știm de ani de zile”, l-a completat și adversarul lui.

Întrebați cum de au ajuns să se dueleze, având în vedere relația lor, George a spus că se înâmplă la fel ca în cazul fraților.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Battle Tavi Perțea vs. Bogdan Tătaru, confruntarea supremă dintre polițiști

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Cine sunt cei cinci concurenți din echipa lui Vio care merg în semifinală... Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Gabriel Toader este concurentul care nu a știut de ce a venit la emisiune....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x