Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Alin Nut, pasionat de istorie, a venit costumat. "Ăsta e stand-dac"

Alin Nut a venit costumat într-un costum de dac, pregătit cu scut și lance, gata să lupte pe scena comediei.

Alin Nut la Stand-Up Revolution Galerie
Alin Nut a venit costumat într-un costum de dac, pregătit cu scut și lance, gata să lupte pe scena comediei. | Antena 1

Alin Nut vine din Deva, din inima Daciei, după cum povestește el. Concurentul e pregătit să îi convingă pe jurați că are calitățile necesare unui comediant iubitor de istorie.

Concurentul Stand-Up Revolution a povestit că e pasionat de istorie și toată costumația lui și accesoriile sunt reconstituite după obiecte găsite.

Alin Nut, concurentul pasionat de istorie și fotografie

“Mă simt ca și cum sunt purtătorul unei solii. Indiferent de rezultatul acestui concurs, eu am trezit ceva în oamenii care m-au văzut, care m-au auzit. E de-ajuns”, a spus Alin.

Alin a intrat în scenă încrezător.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Antonina Manda, concurenta cu voce pițigăiată care i-a uimit pe jurați

“Mă numesc Alin, dar porecla mea este Amigo. Să nu vă aud că îmi cereți o cafea, că am mai pățit-o”, a spus Alin.

Alin are 42 ani și e fotograf de meserie. În această seară el spune că a venit să facă istorie. Ca fotograf, el a povestit că reușea să câștige mai bine înainte de pandemie, când îl abordau mai multe femei pentru ședințe foto.

“Ele vor să fie mai înalte, mai slabe, cu fundul bombat. Le-am spus de mai multe ori că eu fac fotografie, nu chirurgie estetică”, spune Alin.

Teo i-a dat un vot roșu, apoi l-a urmat și Vio, dar și Costel.

Alin vorbește despre editarea pozelor și cum bărbații de așteaptă ca femeile să arate ca în poze. El a mai povestit că îndrăgește foarte mult câinii.

Dan a dat un vot verde și a spus că mai vrea să asculte.

“Dau da când sunt 3 de nu pentru că vreau ca omul să continue. Dacă dau și eu nu, se oprește tot”, a explicat Dan.

Alin a spus că e primul dac care apare la o emisiune de stand-up și dorința lui a fost să trezească un spirit patriotic. Mesajul lui pentru ascultători a fost să viziteze România și să vadă situri arheologice.

Jurizare Alin Nut la Stand-Up Revolution

Jurații au rămas plăcut surpinși de acest personaj istoric.

“Ce a făcut Alin Amigo a fost ceva românesc, cu adevărat tradițional, platouaș. Deci el a venit îmbrăcat în dan, dar a vorbit despre fotografie. Ne-a îndemnat să facem turism”, spune Teo.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Matthew Murtha, americanul cu simțul umorului: "Îmi părăsesc nevasta pentru tine"

“Pare ghid la Sarmisegetuza”, spune Costel.

“A venit îmbrăcat în dac, dar nu a vorbit deloc despre faptul că era îmbrăcat în dac”, a mai zis Teo.

Jurații l-au aplaudat, dar, din păcate, el nu a mers mai departe în competiție.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Stuart Kennedy, scoțianul cu trac de scenă care a făcut ravagii: „Nenorocit... Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Florin Maxineanu, concurentul pentru care jurații și-au schimbat votul:„Dă-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x