Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Florin Maxineanu, concurentul pentru care jurații și-au schimbat votul:„Dă-i o șansă”

Florin Maxineanu a venit la Stand-Up Revolution pentru a renunța la job-ul de pe șantier și a reveni pe scenă, acolo unde simte că îi este locul.

Florin Măxineanu la stand up revolution Galerie
Florin Măxineanu a venit la Stand-Up Revolution pentru a renunța la job-ul de pe șantier și a reveni pe scenă, acolo unde simte că îi este locul. | Antena 1

Florin Maxineanu nu este străin de camerele de filmat. În vârstă de 45 de ani, el cochetează cu actoria de mulți ani, dar are o meserie total diferită.

El a mărturisit că din cauza pandemiei, a trebuit să își schimbe locul de muncă, așa că, în prezent, lucrează pe șantier.

„Am emoții, mai mult decât pe orice altă scenă”, i-a dezvăluit el unui alt concurent, înainte de a păși în fața publicului.

Florin Maxineanu, actorul care făcea furorii în anii 2000 pe litoralul românesc

Florin a dezvăluit că în urmă cu mulți ani, avea foarte multe fane mai în vârstă, iar fiica lui râdea de el din aceast motiv.

Încă de la primii pași pe scenă, publicul a izbucnit în aplauze și urale. Însă, pe parcursul numărului său, reacțiile au fost împărțite.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Ion Chirtoacă, concurentul cu glume despre Franța."Te-ai legat foarte puțin de asta”

Concurentul a povestit una dintre experiențele sale la malul mării, după ce a cunoscut o fată care nu era chiar pe placul lui.

„Ei au intrat în casă, lugu, lugu, eu am rămas cu cașalotu`”.

„Aveam senzația că sunt pui de găină sub cloșcă”.

Finalul poveștii a rămas deschis pentru că Florin a mărturisit că nu-și mai aduce aminte nimic din acea seară, însă scurta lui istorioară i-a pus pe jurați în dificultate.

Jurizare Florin Maxineanu la Stand-Up Revolution

Dan Badea a dezvăluit că știe multe despre concurent pentru că la începutul anilor 2000 „rupea litoralul în două”, alături de colegii lui Varză, Sică sau Cosmin Natanticu și a făcut parte și din trupa de comedie „Taxi Driver”.

„Eu am dat roșu pentru că simt că nu ești pe stilul meu”, și-a explicat Vio alegerea.

„Nu-mi plac poveștile astea. Nu mi-ar fi plăcut nici dacă eram cu el la bere, nu mi-au plăcut nici pe scenă. Nu sunt pentru mine”, a spus și Teo, care de asemenea, i-a dat un vot roșu.

„Hai dă-i o șansă pentru mine și îl vreau la mine în echipă”, a spus Costel. Șerban și publicul i-au convins pe Vio și pe Teo să își schimbe votul, așa că până la final, concurentul a obținut patru voturi verzi.

Cu toate acestea, publicul a decis, iar Florin Măxinean a ajuns în echipa lui Dan Badea.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Luke Meginsky, concurentul care l-a făcut pe Teo să își schimbe votul

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Alin Nut, pasionat de istorie, a venit costumat. "Ăsta e stand-dac&quo... Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Hector Ayala, propunere surprinzătoare pentru Ilona. Cum a reacționat preze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x