Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Hector Ayala, propunere surprinzătoare pentru Ilona. Cum a reacționat prezentatoarea

Emisiunea Stand-Up Revolution aduce în fața publicului și a juraților cei mai talentați concurenți care își doresc un loc în echipele celor 4 jurați, Teo, Vio, Costel și Dan Badea.

Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Hector Ayala, propunere surprinzătoare pentru Ilona. Cum a reacționat prezentatoarea Galerie
Înainte de a face show scenă, Hector Ayala s-a energizat cu snacks de la Alesto

În ediția 6 din Stand-Up Revolution, pentru ca energia să atingă cote maxime, concurenții aveau nevoie de o motivație. Alesto, unul dintre sponsorii principali ai emisiunii, este responsabil cu starea de bine și energia oferită concurenților.

Hector Ayala i-a cerut Ilonei Brezoianu să facă o poză împreună, în limba românâ

Alesto are o gamă largă de gustări sănătoase din fruct uscate, nuci și alune care îi ajută pe concurenți Stand-Up Revolution să își păstrez zâmbetul pe buze și să își mențină nivelul de energie la cote ridicate.

Înainte de numărul său de stand-up, Hector Ayala și-a încărcat bateriile în culise și a pus ochii pe Ilona Brezoianu. Concurentul din Mexic i-a întrebat pe cei din jur cum o cheamă și a aborbat-o într-un mod care a surprins pe toată lumea și a stârnit hohote de râs.

„Pot să iau o poză cu tine”, a întrebat-o Hector pe Ilona, în limba română.

Prezentatoarea Stand-Up Revolution s-a topit și cum era de așteptat, a mers alături de el pentru a face o poză împreună. Ulterior, concurentul i-a mulțumit, tot în română.

După ce și-a luat energia din culise, Hector Ayala a făcut show total pe scenă Stand-Up Revolution. El a cântat și a dansat pe ritmuri de reggaeton, l-a învățat pe Șerban Copoț câteva mișcări și l-a scos la dans și pe Dan Badea.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Hector Ayala, concurentul din Mexic care l-a făcut pe Dan Badea să danseze de bucurie

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Costel Pripas, cunoscut drept Fachirul din Periș, a surprins cu prezența lui

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Florin Maxineanu, concurentul pentru care jurații și-au schimbat votul:„Dă-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x