Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022.Alexandru Dan, concurentul cu multe talente, a încercat să impresioneze cu glumele lui

Alexandru Dan a venit la Stand-Up Revolution pentru a-și arăta talentul de comediant.

alexandru dan la stand up revolution Galerie
Alexandru Dan a venit la Stand-Up Revolution pentru a-și arăta talentul de comediant. | Antena 1

Alexandru Dan a povestit că lucrează ca manager de vânzări, e student, pilot sportiv, actor amator și comediant. Dintre toate talentele sale, el a ales să își exploreze latura de comediant și a zis că face stand-up comedy de 3 ani.

Șerban Copoț, când l-a văzut în culise, nu a putut să nu observe că seamănă cu magicianul Vlad Grigorescu.

Alexandru Dan, concurentul multi-talentat

Alex a povestit că îi place să își exploreze toate aceste laturi simultan. Concurentul a urcat pe scenă, fiind pregătit să îi impresioneze pe jurați.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Mădălin Cîrje le-a dat palpitații juraților cu glume savuroase: “Oprește-te!"

La început, el a povestit că el împreună cu toate rudele sale stau pe aceeași stradă. Apoi a trecut la fizicul său de care pare că nu e foarte mândru. Concurentul a zis că arată ca Vlad Grigorescu. Atunci când s-a dus la frizer, chiar a devenit de nerecunoscut din cauza frizurii noi.

“Am avut atât de multă încredere încât să îi permit să mă tundă în timp ce se uita la meci”, a zis Alexandru.

Până în acest punct, jurații nu au reacționat la glumele lui.

El a continuat să vorbească despre tuns și experiența lui. Cu toate acestea, el a primit 4 voturi roșii. Alex le-a zis că are 22 ani și e din Pucioasa. Costel a zis că primește adesea reclame pe mail de la un magazin de lenjenrii de pat din Pucioasa.

Jurizare Alexandru Dan la Stand-Up Revolution

Jurații nu au fost impresionați de glumele lui Alexandru.

“Chiar dacă am dat roșu asta nu înseamnă că nu te încurajăm să faci asta în continuare și să reprezinți Pucioasa la nivel național prin comedie. Dar într-adevăr a fost plictisitor”, spune Costel.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Bogdan Duță, concurentul cu glume despre rate.De ce "farsă" a avut parte juratul Teo

Alexandru Dan a plecat de pe scenă fără să asculte părerile tuturor juraților. El nu a mers mai departe în competiție.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Ariana Grigore, eleva de 14 ani care a făcut furori. “Ai umor nativ, se ved... Stand-up Revolution sezonul 1, 3 iulie 2022. Mahmoud Chaher, sirianul cu glume despre viața în România.„Am dat-o din râs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x