Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. John Allis, cel mai mare regret al lui Teo. Ce s-a întâmplat pe scenă

John Allis este din Noua Zeelandă și a decis să vină în România să încerce norocul la emisiunea de stand-up pentru că are încredere în talentul său.

john allis la stand up revolution Galerie
John Allis este din Noua Zeelandă și a decis să vină în România să încerce norocul la emisiunea de stand-up pentru că are încredere în talentul său. | Antena 1

John Allis a pornit la drum încrezător și știe că glumele sale îi vor impresiona pe cei patru jurați Stand-Up Revolution. Concurentul a povestit că pandemia de coronavirus aproape că nu a atins deloc Noua Zeelandă și pentru asta se consideră norocos.

John Allis, concurentul care a venit tocmai din Noua Zeelandă

Atunci când se afla la machiaj, a fost intrebat dacă dorește să păstreze fesul pe cap. El a spus că acest fes are o semnificație aparte pentru că a fost făcut de mama lui. Fesul are o poveste amuzantă pentru că e făcut din lână de alpaca. Mama lui crește două alpaca la ea în curte.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. George și Cosmin Tălpău, gemenii care i-au surprins pe jurați. “Ce-i asta, frate?"

“Mă face să mă simt în siguranță. Îmi ține creierul în cutia craniană”, spune John.

John a lăsat emoțiile în culise și a urcat pe scenă. El le-a povestit juraților că vine dintr-o provincie al cărei nume se traduce orașul Stăpânului Inelelor.

“Micul Paris e mai frumos decât marele Paris”, a spus John despre București.

John a povestit că animalul lui preferat este pasărea Kiwi.

“E o pasăre care nu poate zbura, dar faptul că are aripi înseamnă că a putut zbura cândva și într-o zi a decis să nu o mai facă (…) și a decis să nu mai facă nimic pentru următorii 8 milioane de ani”, spune John.

Teo și Vio i-au dat două voturi roșii, în timp ce Dan și Costel i-au dat voturi verzi.

“Ce lucruri minunate se întâmplă când oamenii nu fac nimic. De exemplu Războiul Rece”, spune John.

Concurentul Stand-Up Revolution a spus că vrea să devină speaker demotivational.

Jurizare John Allis la Stand-Up Revolution

“Numărul e foarte bine închegat. Se vede că are experiență, mai ales cu oamenii”, spune Costel.

“Mi s-au părut niște glume corecte”, spune Vio.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Victor Vizitiu, concurentul cu glume despre pisici. “E un pic de Peaky Blinders”

“Materialul pe care l-ai avut a fost legat conceptual. Te-ai riscat un pic. (…) El a venit și a făcut o întreagă perspectivă despre toată lumea. E periculos”, a spus Teo.

Din păcate, John Allis nu a mers mai departe pentru că niciun jurat nu a vrut să își schimbe votul. Teo a regretat puțin faptul că nu și-a schimbat votul pentru că în definitiv i-a plăcut premiza lui John.

Când jurații au aflat că John a venit special pentru Stand-Up Revolution tocmai din Noua Zeelandă.

“Din toate episoadele, John e cel mai regret al meu”, a zis Teo.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Sergiu Mirică a făcut furori pe scenă. “Mai aveam puțin și ne păruiam pe Mi... A doua ediție Stand-up Revolution, lider detașat de audienţă, la nivelul publicului comercial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x