Antena Căutare

Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 12. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Dorian Popa, fost concurent al emisiunii "Te Cunosc de Undeva!", se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party. Show-ul e realizat de el în exclusivitate pentru a1.ro.

Dorian Popa și Radu Ștefan Bănică în culisele Te cunosc de undeva Galerie
Dorian Popa este mai pregătit ca niciodată să ofere cele mai picante imagini din culisele emisiuni și să prezinte discuțiile concurenților din fiecare Gală | Antena 1

Gala cu numărul XII a fost una de-a dreptul spectauloasă și a venit la pachet cu o mulțime de surprize, pe care Dorian Popa, gazda show-ului "Te cunosc de undeva! After Party", nu le-a putut trece cu vederea.

În cel de-al 12-lea episod, artistul a pus întrebări drept la țintă și a primit răspunsuri în exclusivitate. Acesta va avea parte și de câteva peripieți și glume de pe urma cărora Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se vor amuza copios.

Dorian Popa este mai pregătit ca niciodată să ofere cele mai picante imagini din culisele emisiuni și să prezinte discuțiile concurenților din fiecare Gală.

Adriana Trandafir a fost prima persoană cu care artistul a intrat în vorbă, chiar la cabina de machiaj. Nici Pepe nu a scăpat și întrebările lui Dorian Popa, însă a avut un răspuns rapid pentru toate.

Ce a spus Andrei Ștefănescu despre ziua în care s-a născut

Gazda show-ului "Te cunosc de undeva! After Party" le-a dezvăluit concurenților ce melodie li se potrivesc după ziua în care s-au născut. Acesta a adus cele mai frumose amintiri în culisele emisiunii și i-a făcut pe toți să zâmbească.

După ce a stat la o dicuție cu Liviu Vârciu, Dorian Popa s-a dus la Andrei Ștefănescu pentru a îl întreba pe ce dată s-a născut. Concurentul a mărturisit că este născut pe data de 11 august 1997, la câteva zile după cutremurul din același an.

Citește și: Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 11. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

"Bine că m-am născut după cutremur", a spus Andrei Ștefănescu.

Dorian Popa a rămas surprins de răspunsul concurentului și de faptul că mama artistului era însărcinată cu acesta atunci când a venit cutremurul din 1977. De asemenea, membrul trupei Alb Negru i-a spus tot ceea ce mama lui i-a povestit despre momentul dezastros.

"Mi-a povestit că a fost însărcinată.", a mai spus Andrei, însă nu a scăpat de întrebările gazei emisiunii "Te cunosc de undeva! After Party", care a ținut neapărat să știe dacă a simțit ceva.

"Păi nu vezi cum am ieșit. Ți se pare că am ieșit normal? Deci nu e vina mea că am ieșit așa. Nu te pui cu natura", a răspuns imediat concurentul, vizibil amuzat.

Ce piesă era în topul Billbord în ziua în care s-a născut Loredana Groza

Nici invitata specială din Gala Pieselor de top nu a scăpat de întrebările lui Dorian Popa. De asemenea, acesta i-a dezvăluit artistei că este născută în data în care piesa "Everything is beautiful" a lui Ray Stevens se afla în top.

Artista a fost extrem de entuziasmată să afle acest lucru, iar melodia a fost una pe gustul său și i se potrivește de minune.

Citește și: Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 10. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

"Ce cântec frumos, să vii pe lume cu așa cântec, nu? Am avut o primire ca la carte", a spus Loredana.

Dorian Popa, gazda show-ului digital Te Cunosc de Undeva! After Party

Dorian Popa oferă publicului surprize de proporții mari alături de vedetele show-ului. Artistul este pus pe glume şi pe cele mai haioase provocări, iar distracția este în toi în culisele emisiunii.
Cine se bucură de imaginile surprinse de el? Publicul www.a1.ro!

"After Party-ul Te cunosc de undeva! nu este orice episod de extra conţinut, ci este locul unde puteţi vedea toate picanteriile pe care nu le vedeţi pe televizor, unde puteţi auzi întrebări care nu pot fi întrebate pe TV sau lucruri pe care le fac chiar eu concurenţilor", a povestit Dorian.

"Voi încerca să îi descos aşa cum nu a mai făcut nimeni până acum! Te cunosc de undeva! After Party este o pastilă de amuzament, unde râzi de la început până la sfârşit fără să clipeşti", a mai mărturisit vedeta.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Te cunosc de undeva | After Party, cu Dorian Popa - Episodul 15 Te cunosc de undeva | After Party, cu Dorian Popa - Episodul 15 Vineri, 14.05.2021, 18:49
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 25 noiembrie 2023. Roxana Blenche, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au gătit chișăliță domnească
Hello Chef sezonul 6, 25 noiembrie 2023. Roxana Blenche, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au gătit chișăliță domnească Sambata, 25.11.2023, 15:30
Zarug revine în culisele transforming show-ului cu Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe AntenaPLAY

Zarug revine în culisele transforming show-ului cu Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe AntenaPLAY

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului de la Antena 1, unde vor regăsi momente spumoase din culise, protagoniştii acestora fiind chiar concurenţii transforming show-ului. Seria va putea fi urmărită exclusiv online, pe AntenaPLAY.

Miercuri, 22.03.2023, 11:07
Zarug îi invită pe telespectatori la Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe AntenaPLAY, din 10 septembrie

Zarug îi invită pe telespectatori la Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe AntenaPLAY, din 10 septembrie

Transforming show-ul Te cunosc de undeva! a ajuns la majorat! Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1, ce va avea premiera sâmbătă, 10 septembrie, de la 20:00, aduce pe scenă o nouă serie de artişti #NăscuţiPentruSpectacol, iar spectacolul va continua şi în culise.

Marti, 30.08.2022, 10:13
Cea de-a opta gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă la nivel urban şi naţional. Alexia şi Dima, câştigătorii serii

Cea de-a opta gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă la nivel urban şi naţional. Alexia şi Dima, câştigătorii serii

Cea mai nouă ediție a show-ului de transforming de la Antena 1 Te cunosc de undeva!, câștigată de către Alexia Țalavutis și Dima Trofim cu o transformare incendiară, un artist emblematic, Prince, cu hit-ul său Kiss, s-a impus ca lider detașat de audiență, la nivel urban şi naţional.

Duminica, 26.06.2022, 11:17
Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 15. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 15. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Dorian Popa, fost concurent al emisiunii "Te Cunosc de Undeva!", s-a alăturat echipei şi i-a invitat pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party. Show-ul e realizat de el în exclusivitate pentru a1.ro.

Sambata, 15.05.2021, 23:24
Ultimele știri
x