Antena Căutare

Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 15. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Dorian Popa, fost concurent al emisiunii "Te Cunosc de Undeva!", s-a alăturat echipei şi i-a invitat pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party. Show-ul e realizat de el în exclusivitate pentru a1.ro.

Dorian Popa, alături de Ruleta TCDU Galerie
Dorian Popa a dezvăluit detalii din culisele Finalei Te cunosc de undeva! | Antena 1

În ultimul episod de After Party din sezonul 16, Dorinan Popa și-a dorit să vadă ce sentimente îi încearcă pe concurenți, dar și ce informații poate oferi celebra Ruli despre ea.

Dorian Popa a fost convins că momentul pregătit de Adriana și Romică avea să fie cel câștigător, așa că ținut să le spună acest lucru: „Ce-mi dați dacă voi câștigați? Vreu bănuți”, le-a spus Dorian Popa Adrianei și lui Romică, ce la acel moment erau vizibil emoționați.

Dorian Popa a avut un interviu cu Ruleta care le-a oferit concurenților provocări care mai de care mai dificile de-a lungul sezonului 16 TCDU.

Dorian Popa, interviu cu Ruleta. Care este povestea ei

„Cu lingușitorii sunt aprigă și rea, cu oamenii talentați sunt aprigă și rea pentru că vreau să le încerc lmitele, iar cu ăia mai frăieruți sunt mai drăguță. Povestea mea este așa: în lume, pe unde se face TCDU, ruletele sunt mute. Eu stăteam sub scară, mă puneau pe scenă, dar n-aveam voie să spun nimic. Într-un sezon, când m-ai botezat tu, m-am gândit să vorbesc. Sunt singura ruletă din lume care vorbește. Inspirația depinde de cine mă apasă și cum mă abordează. Avem 16 sezonae încheiate, a câte 15 ediții. Avem aproape 2000 de momente aici la TCDU. Acum aproape 10 ani de zile când a început TCDU România eu eram sub scară, nimeni n-a crezut că eu o să încep să vorbesc, să cânt. Peste 5 ani sper să te întâlnim cu tine concurent să nu te mai cotrobăi prin culise”, i-a povestit Ruleta lui Te cunosc de undeva!

Citește și: Dorian Popa, planuri uriașe: "Suntem gata pentru următorul pas". În ce investește artistul

Dorian Popa s-a întâlnit cu Liviu și Andrei, înainte ca aceștia să urce pe scenă, și, bineînțeles, au început glumele:

Liviu Vârciu i-a dat niște ponturi lui Dorian Popa, despre strategia lui din cadrul competiției.

Citește și: Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 14. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Sunt niște lucruri pe care nu le înveți la început, când vii la Te cunosc de undeva! Le înveți pe parcurs. Nu dai la repetiții nimic bun, pentru că toți colegii se uită la noi și dacă văd că suntem praf, se culcă pe o ureche”, a spus Liviu Vârciu.

„Eu mi-am lăsat dinții că știam că avem Jailhouse și să-mi rod mănușile”, a glumit Andrei Ștefănescu.

Dorian Popa, gazda show-ului digital Te Cunosc de Undeva! After Party

Dorian Popa oferă publicului surprize de proporții mari alături de vedetele show-ului. Artistul este pus pe glume şi pe cele mai haioase provocări, iar distracția este în toi în culisele emisiunii.
Cine se bucură de imaginile surprinse de el? Publicul www.a1.ro!

"After Party-ul Te cunosc de undeva! nu este orice episod de extra conţinut, ci este locul unde puteţi vedea toate picanteriile pe care nu le vedeţi pe televizor, unde puteţi auzi întrebări care nu pot fi întrebate pe TV sau lucruri pe care le fac chiar eu concurenţilor", a povestit Dorian.

"Voi încerca să îi descos aşa cum nu a mai făcut nimeni până acum! Te cunosc de undeva! After Party este o pastilă de amuzament, unde râzi de la început până la sfârşit fără să clipeşti", a mai mărturisit vedeta.

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x