Antena Căutare

Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 13. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Dorian Popa, fost concurent al emisiunii "Te Cunosc de Undeva!", se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party. Show-ul e realizat de el în exclusivitate pentru a1.ro.

dorian popa te cunosc de undeva after party Galerie
Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 13 | antena 1

Gala cu numărul XIII a fost una de-a dreptul spectauloasă și a venit la pachet cu o mulțime de surprize, pe care Dorian Popa, gazda show-ului "Te cunosc de undeva! After Party", nu le-a putut trece cu vederea.

În ediția 13 a show-ului digital Te cunosc de undeva! After Party, Dorian Hâtz Popa se întâlnește în culise cu concurenții care au dat viață unor noi episoade săptămâna aceasta. Gazda emisiunii a surprins din nou toate momentele amuzante din culisele show-ului, a pus întrebări drept la țintă și a primit răspunsuri pe măsură.

Întâlnindu-se la repetiții cu Liviu și Andrei, Dorian i-a întrerupt în timp ce erau pe scenă.

„A fost cel mai bun start pe care l-a avut Matteo”, a completat Liviu.

Înainte să intre în scenă, cei trei s-au reîntâlnit, dar Liviu și Andrei erau supărați că au rămas fără orchestră.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat a XII-a ediție a sezonului 16

„Tu ai uitat să plătești orchestra?”, îi spune Liviu lui Andrei.

Următorul concurent cu care s-a întâlnit în culise, a fost Vali Vijelie (Pepe) care își punea costumul cu burtă. A intrat și Emilia Popescu, deghizată în Carla’s Dreams, care se minuna de cum arată Pepe.

„Ce faceți, domnul Vali?”, îi spune Dorian Popa.

„Uite mi-am lăsat păr și varice”, i-a răspund Pepe.

Andrei și Liviu au cerut să fie cenzurați

Raluka a descoperit întâmplător faptul că Dorian Popa suferă de discromatopsie. În timp ce Raluka se afla la machiaj și i se acoperea tatuajul cu o vopsea de culoare roșu aprins, Dorian Popa a întrebat de ce i se acoperă tatuajul cu negru. Șocată de această descoperire, Raluka a testat cum vede Dorian culorile.

„Tu afară, când ieși așa afară în natură, ce vezi?”, în întreabă Raluka.

„Văd și eu culorile mele”, spune Dorian Popa.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu nu s-au abținut de la nimic în acest episod. Sinceritatea a fost la cote înalte! Atât de înalte, încât au solicitat să fie cenzurați cu fețe de iepuri. Umorul este la el acasă în episoadele After Party din culisele Te Cunosc De Undeva!, iar cei doi concurenți delicioși, împreună cu Dorian Popa, au avut grijă să le transmită telespectatorilor și urmăritorilor din online faptul că tot ce au declarat este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Citește și: Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 12. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Ce piesă ai mai scos mă după Mamasita?”, în întreabă Liviu pe Andrei.

„Tatasita!”, îi răspunde Andrei.

„Ar trebui să ne blureze pe noi”, a zis Liviu.

Dorian Popa, gazda show-ului digital Te Cunosc de Undeva! After Party

Dorian Popa oferă publicului surprize de proporții mari alături de vedetele show-ului. Artistul este pus pe glume şi pe cele mai haioase provocări, iar distracția este în toi în culisele emisiunii.
Cine se bucură de imaginile surprinse de el? Publicul www.a1.ro!

"After Party-ul Te cunosc de undeva! nu este orice episod de extra conţinut, ci este locul unde puteţi vedea toate picanteriile pe care nu le vedeţi pe televizor, unde puteţi auzi întrebări care nu pot fi întrebate pe TV sau lucruri pe care le fac chiar eu concurenţilor", a povestit Dorian.

"Voi încerca să îi descos aşa cum nu a mai făcut nimeni până acum! Te cunosc de undeva! After Party este o pastilă de amuzament, unde râzi de la început până la sfârşit fără să clipeşti", a mai mărturisit vedeta.

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu câștigă a XIII-a ediție a sezonului 16...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x