Căutare Live

Alex și Monica Anghel au fost Anna și prințul Hans din „Frozen”, în finala „Te cunosc de undeva!”. Un jurat răutăcios le-a căutat nod în papură. „O să ținem cont!” - VIDEO

Alex și Monica Anghel au fost Anna și prințul Hans din „Frozen”, în finala „de gheață” a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”. Au făcut spectacol, dar un jurat răutăcios le-a găsit un „nod în papură”. Dinadins, bineînțeles!

Alex și Monica Anghel, în finala sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”.

Frații Alex si Monica Anghel le-au făcut tuturor o invitație la balul de încoronare al Elsei din Regatul de gheață, acolo unde sora reginei, frumoasa Anna, îl întâlnește pe prințul Hans.

Cei doi frați minunați au cântat împreună melodia „Love is an open door”.

„Sunteți foarte talentați și îmi place foarte mult relația voastră de frați. V-am văzut în culise cât de mult vă iubiți, vă anticipați, vă susțineți unul pe celălalt. Eu îl știam și pe Alex și mă bucur enorm că a venit la Te cunosc de undeva să vadă toată țara cât de talentat este. Mi-aș dori din toată inima ca muzicienii profesioniști din această țară să fie fanii voștri”, le-a spus Ozana Barabancea.

Dar nu toată lumea a dorit să fie încântată! Nu! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care îi vor juriza și ei pe finaliști, au căutat un „nod în papură”.

„Monica, am discutat cu tine la orele de canto! O să ținem cont la jurizare”, a spus Liviu Vârciu, referindu-se, ironic, la atingerea notelor înalte.

Monica Anghel a menționat că „Te cunosc de undeva!” a ajutat-o să se redescopere.

„Onoarea a fost de partea mea să fiu în acest show. M-am redescoperit. Mi-am găsit noi valențe, mi-am făcut noi prieteni și vreau să vă mulțumesc vouă, tuturor, pentru tot ce ni s-a întâmplat aici”, a spus ea.

Iată, vin colindătorii! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au cântat cele mai frumoase colinde, în marea finală „Te cunos... Ada și Cornel Palade au cântat colinde românești, ce încălzesc sufletul, în finala „Te cunosc de undeva!”! Cum l-au făcu...
Ultimele știri