Live acum
Prime Time 20:50Observator Special

Iată, vin colindătorii! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au cântat cele mai frumoase colinde, în marea finală „Te cunosc de undeva!” - VIDEO

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au cântat cele mai frumoase colinde, în marea finală a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”. Îmbrăcați în „civil”, cei doi și-au propus să aducă spiritul Crăciunului în sufletele tuturor.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, în finala sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”.

În costume elegante identice Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au cântat îndrăgitele melodii „Let it snow” și „Feliz navidad”.

„Mai bine cântăm «Sorcova», poate ne luăm și ceva!”, i-a propus Liviu Vârciu lui Andrei Ștefănescu, glumind în stilul caracteristic.

„Sunteți niște frumoși și foarte haioși! Sunteți foarte domni în această seară! Mai bine decât în pieile voastre personale nu vă simțiți în alte piei!”, a remarcat Aurelian Temișan.

„Voi doi sunteți deliciul oricărui sezon! Sunteți cireașa de pe tort! Nu contează că sunteți sau nu în finală! Ne-ați amuzat, ne-ați distrat!”, le-a spus și Andreea Bălan, care i-a asigurat că se referă la cireașa ce este savurată de toată lumea, nu cea dată la o parte.

În finală, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu nu mai sunt concurenți, ci jurați, la fel ca și ceilalți colegi nefinaliști, alături de Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show).

Cei doi au precizat că acesta este ultimul lor sezon „Te cunosc de undeva!”. Dar oare să îi credem?

Video