Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!
Logo Te Cunosc de Undeva

Te Cunosc de Undeva

Sâmbătă, ora 20:00

Uaaau! Bella Santiago, „malefică” și splendidă, în finala „de gheață” a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”! „Doamne! Mi-a plăcut de am înnebunit!” - VIDEO

Splendida Bella Santiago a făcut spectacol în marea finală „de gheață” a sezonului 14 „Te cunosc de undeva”! A fost malefica Miss Shields, învățătoarea băiețelului Ralphie din musicalul „O poveste de Crăciun”.

Bella Santiago a fost Miss Shields, în finala sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”.

Înainte de a începe show-ul, soțul ei, Nicolas Grig, a dat din casă, povestind ce a prins-o făcând pe Bella Santiago la miezul nopții, pentru această transformare spectaculoasă.

„Pe la ora 12 noaptea, bătea step în bucătărie. Nu știam ce se aude”, a povestit soțul Bellei Santiago.

Vă gândeați că Bella Santiago este prea drăguță pentru a reuși vreodată să pară malefică? Priviți în clipul de mai jos ce a făcut pe scena „Te cunosc de undeva”, în finală!

„Doamne, pentru două minute am fost undeva pe Broadway! Mi-a plăcut de am înnebunit!”, a reacționat Cosmin Seleși.

„Mi-ai umplut sufletul! M-ai încălzit în plină iarnă!”, a spus și Aurelian Temișan.

„Evoluția ta demonstrează că ești un artist intelectual, dăruit, cu suflet, cu tehnică. Ai făcut față ruperilor de ritm, personajului. N-ai fost niciodată atât de rea, dar atât de convingătoare! Ești minunată!”, a spus și Ozana Barabancea.

Andreea Bălan s-a declarat surprinsă! Ea nu credea că Bella Santiago ar putea fi credibilă transformată într-un personaj negativ.

„M-ai surprins! Ai fost extrem de credibilă, minunată! Pașii de step i-ai executat întocmai, te-ai sincronizat perfect cu tot baletul! Pe mine m-ai convins că ești un adevărat artist complet!”, i-a spus Andreea Bălan.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

 

Video