Antena Căutare

Uaaau! Bella Santiago, „malefică” și splendidă, în finala „de gheață” a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”! „Doamne! Mi-a plăcut de am înnebunit!” - VIDEO

Splendida Bella Santiago a făcut spectacol în marea finală „de gheață” a sezonului 14 „Te cunosc de undeva”! A fost malefica Miss Shields, învățătoarea băiețelului Ralphie din musicalul „O poveste de Crăciun”.

Uaaau! Bella Santiago, „malefică” și splendidă, în finala „de gheață” a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”! „Doamne! Mi-a plăcut de am înnebunit!” - VIDEO
Bella Santiago a fost Miss Shields, în finala sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”.

Înainte de a începe show-ul, soțul ei, Nicolas Grig, a dat din casă, povestind ce a prins-o făcând pe Bella Santiago la miezul nopții, pentru această transformare spectaculoasă.

„Pe la ora 12 noaptea, bătea step în bucătărie. Nu știam ce se aude”, a povestit soțul Bellei Santiago.

Vă gândeați că Bella Santiago este prea drăguță pentru a reuși vreodată să pară malefică? Priviți în clipul de mai jos ce a făcut pe scena „Te cunosc de undeva”, în finală!

„Doamne, pentru două minute am fost undeva pe Broadway! Mi-a plăcut de am înnebunit!”, a reacționat Cosmin Seleși.

„Mi-ai umplut sufletul! M-ai încălzit în plină iarnă!”, a spus și Aurelian Temișan.

„Evoluția ta demonstrează că ești un artist intelectual, dăruit, cu suflet, cu tehnică. Ai făcut față ruperilor de ritm, personajului. N-ai fost niciodată atât de rea, dar atât de convingătoare! Ești minunată!”, a spus și Ozana Barabancea.

Andreea Bălan s-a declarat surprinsă! Ea nu credea că Bella Santiago ar putea fi credibilă transformată într-un personaj negativ.

„M-ai surprins! Ai fost extrem de credibilă, minunată! Pașii de step i-ai executat întocmai, te-ai sincronizat perfect cu tot baletul! Pe mine m-ai convins că ești un adevărat artist complet!”, i-a spus Andreea Bălan.

Ozana Barabancea, despre finala Te cunosc de undeva de la Antena 1: Toată lumea iubește emisiunea asta!... Iată, vin colindătorii! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au cântat cele mai frumoase colinde, în marea finală „Te cunos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x