Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținutele spectaculoase care au atras toate privirile

Frumoasa prezentatoare Alina Pușcaș și jurata Andreea Bălan au purtat ținute răvășitoare, extrem de feminine și sexy în același timp.

Te cunosc de undeva, 13 februarie.

antena 1

Andreea Bălan și Alina Pușcaș, două femei superbe, impresionează mereu prin prestanța, ținutele și frumusețea lor.

Andreea Bălan, rochia ce a făcut-o să strălucească

Mereu impecabilă, cu o siluetă de invidiat, fiind întotdeauna în formă, Andreea Bălan, jurata emisunii "Te cunosc de undeva" a purtat în a doua gală a sezonului 16 o rochie verde, spectaculoasă.

Rochia, deși este lungă, are o crăpătură abisală care dezvăluie picioarele sexy ale divei blonde. Cu un machiaj de excepție și o coafură dichisită, Andreei i s-a potrivit de minune rochia verde, acoperită de paiete, făcând-o să strălucească de frumusețe.

La această rochie cu un decolteu adânc, frumoasa jurată a asortat un colier strălucitor și o pereche de cercei din același set.

Citește și: Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții răvășitoare în prima gală „Te cunosc de undeva” 2021! Ce ținute au ales

Alina Pușcaș, rochia lungă ce îi dezvăluie picioarele

Deși a optat pentru o rochie lungă, frumoasa Alina Pușcaș nu se putea să nu arate cât de sexy este. Cu o siluetă suplă și o frumusețe aparte, tânăra prezentatoare a emisiunii "Te cunosc de undeva" a purtat o rochie de culoare mov, din mătase, cu un decolteu în V și cu mâneci lungi.

Rochia îi venea ca turnată, iar atunci când pășea, Alinei i se descopereau picioarele lungi extrem de sexy, fiind o apariție surprinzătoare. Cu părul prin într-o coadă simplă, dar cu un colier oversized, în nuanțe de verde, frumoasa prezentatoare și-a completat perfect ținuta.

Deși rochia este cât se poate de cuminte în partea sus, în partea de jos lăsa să se vadă mai mult decât și-ar fi imaginat privitorii, fiecare pas al ei fiind o adevărată încântare pentru public.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, magie curată în ritm de musical

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

De data aceasta, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”. Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!