Antena Căutare

Alina Pușcaș, selfie de mii de like-uri! Cum arată Mihai Stoenescu, soțul vedetei de la „Te cunosc de undeva”

Alina Pușcaș, frumoasa prezentatoare a emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, și-a impresionat fanii cu o fotografie în care apare alături de soțul său, Mihai Stonescu.

Alina Pușcaș cu o ținută formată din pantaloni și top, ambele negre, completată cu un sacou strălucitor Galerie
Alina Pușcaș este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, împreună cu care are trei copii minunați | Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că Alina Pușcaș este în prezent una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România și o adevărată veterană a super show-ului transformărilor „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, ce a ajuns la sezonul 16.

Născută pe 2 noiembrie 1985, vedeta are în prezent frumoasa vârstă de 35 de ani și se poate lăuda că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Alina Pușcaș este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, împreună cu care are trei copii minunați.

Alina Pușcaș face senzație pe Instagram cu o poză în care apare alături de soțul ei, Mihai Stonescu

Deși a născut de trei ori, vedeta nu a stat prea mult timp departe de televiziune și a demonstrat tuturor că „le poate face pe toate”. Nu de puține ori Alina Pușcaș i-a impresionat pe toți cu modul surprinzător prin care s-a împărțit exemplar între viața de familie și platourile de filmare.

citește și: Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții răvășitoare în prima gală „Te cunosc de undeva” 2021! Ce ținute au ales

Recent, frumoasa prezentatoare a emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a postat pe pagina sa personală de Instagram o fotografie în care apare alături de soțul său, Mihai Stoenescu. Vedeta zâmbește larg și pare mai fericită ca niciodată, semn că cei doi au parte de o căsnicie perfectă.

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și au oferit mii de aprecieri și numeroase comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Un cuplu superb”, „Frumoșilor”, „Zi frumoasă ca și tine Alina”, iată doar o parte dintre mesajele primite de frumoasa brunetă, care în prezent se poate lăuda că are mai bine de trei sute de mii de urmăritori pe Instagram.

citește și: Fetița Alinei Pușcaș crește văzând cu ochii. Cum arată micuța Iris

Pe Alina Pușcaș o puteți vedea la emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ce este difuzată s7mbăta, de la ora 20:00!

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

De data aceasta, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Radu Ştefan Bănică a câştigat prima gală „Te cunosc de undeva”! Premiera, lider de piaţă în rândul publicului din mediul... Cine este Ioana Macarie, coregrafa de la „Te cunosc de undeva”, sezonul 16! Are un palmares uluitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x