Căutare Live

Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții răvășitoare în prima gală „Te cunosc de undeva” 2021! Ce ținute au ales

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a început în forță cun moment artistic de excepție. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au impresionat pe toți cu apariții de excepție!

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au impresionat pe toți cu apariții de excepție!

Antena 1

Așteptarea a luat sfârșit și super show-ul transformărilor a revenit la Antena 1 cu cel de-al 16-lea sezon!

De data aceasta, unsprezece concurenți au acceptat provocarea lansată de ruletă și au decis să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că merită să câștige gala sau poate chiar marele trofeu!

Alina Pușcaș, ținută superbă în prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”

Prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a debutat în forță cu un moment artistic de excepție. Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, îndrăgiții prezentatori, și-au făcut apariția pe scenă și, împreună cu dansatorii din baletul show-ului, au oferit publicului un moment de excepție.

Cei doi au dansat plini de energie și au molipsit parcă pe toți cu buna lor dispoziție, dându-ne parcă un mic „preview” la ce spectacol urmează să savurăm, în sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

citește și: Pentru prima oară în istoria Te cunosc de undeva!, serile de gală vor fi tematice

Îndrăgita prezentatoare a optat pentru un top negru, mulat și extrem de senzual, asortat cu pantaloni cu glezna la vedere. Ținuta a fost completată apoi cu un sacou argintiu strălucitor și cu o pereche de sandale negre.

Cosmin Sleși a purtat pantaloni și cămașă, ambele negreu, cu cravată violet și sacou alb cu mici inserții de culoare neagră. Eleganți, rafinați și gata de distracție, prezentatorii au făcut show de zile mari în prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

Andreea Bălan, apariție răvășitoare în prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”

Apoi, pe scena îndrăgitului show al transformărilor și-a făcut apariția și juriul format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Cei patru fantastici au oferit un moment muzical de excepție și au demonstrat că nu degeaba sunt niște profesori de canto atât de buni.

citește și: Dorian Popa îi invită pe telespectatori la Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe site-ul a1.ro

În plus, acesta a fost și momentul în care mai toate privirile au fost ațintite asupra frumoasei și talentatei Andreea Bălan, care a reușit să îi impresioneze pe toți cu mișcările sale de dans.

Piesa de rezistență a fost însă ținuta deosebită purtată de aceasta. Artista a optat pentru o rochie scurtă de culoare fuchsia, mulată și cu o trenă din voal, asortată cu o pereche de sandale strălucitoare.

Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi spectacolul!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

De data aceasta, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”. Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Mirela Vaida, dans din buric ca Shakira! Vedeta i-a uluit pe toți cu mișcările sa... Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, magie curată în ritm de musical...
Ultimele știri
x