Antena Căutare

Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, moment cu totul şi cu totul special la Te cunosoc de undeva! Ozana: „Am uitat să respir!”

Cea de-a şaptea gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o dublă provocare emoţională pentru cuplul de artişti format din Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril.

Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, moment cu totul şi cu totul special la Te cunosoc de undeva! Ozana: „Am uitat să respir!” Galerie
Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, moment cu totul şi cu totul special la Te cunosoc de undeva! Ozana: „Am uitat să respir!” | Antena 1

Dacă la finalul ediţiei trecute, cei doi au trecut prin chinurile semnului de întrebare la ruletă, neştiind până la antrenamente ce li se va pregăti, momentul în care au aflat transformarea – Anda Călugăreanu şi Toma Caragiu - a fost unul la fel de încărcat de emoţie.

„Este foarte greu, pentru că am trăit mulţi ani alături de acest om absolut special. Amândoi sunt nişte zei! Am avut o strânsă relaţie de prietenie cu Anda, ba chiar pot spune că am crescut cu piesa asta! Sunt foarte fericită că mă voi transforma în Anda Călugăreanu!”, a dezvăluit Anca Ţurcaşiu la antrenamentul de canto, acolo unde au şi aflat ce le-a pregătit ruleta.

La unison, cei doi artişti s-au declarat mai mult decât bucuroşi de provocarea primită. Şi pe juraţi, momentul lor i-a cucerit încă din primele clipe pe scena transforming show-ului de la Antena 1. „Am uitat să mai respir!”, le-a mărturisit jurata care notează canto, Ozana Barabancea.

Cum s-au descurcat cei doi cu cea mai nouă provocare venită din partea ruletei, dar şi momentele celorlalţi concurenţi vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Până atunci însă, cei de acasă îşi pot vota în continuare transformarea favorită din cea de-a şasea gală pentru Premiul de Popularitate din marea finală pe vot.a1.ro. După difuzarea galei pe TV, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului ca să urmărească un nou episod exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party, pe AntenaPLAY.

Citește și: Cea de-a şasea gală Te cunosc de undeva!, lider detaşat de audienţă. Amna şi Misha, câştigătoarele ediţiei cu o super transformare

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Citește și: Te cunosc de undeva! 6 mai 2023. Amna și Misha au câștigat a șasea gală. Cine a reușit să întoracă clasamentul în favoarea lor

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x