Antena Căutare

Coregrafa Ioana Macarie revine la Te cunosc de undeva! „M-am alăturat cu sufletul deschis”

Coordonator al departamentului artistic al Teatrului Stela Popescu din Bucureşti şi absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică, secţia Coregrafie, Ioana Macarie semnează coregrafiile tuturor momentelor artistice ale celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!, care se vede în curând pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Coregrafa Ioana Macarie revine la Te cunosc de undeva! „M-am alăturat cu sufletul deschis”

Te cunosc de Undeva/Antena 1

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!, care va putea fi urmărit în curând, la Antena 1. Show-ul transformărilor totale le pregăteşte telespectatorilor un sezon în mare formă şi foarte, foarte multe surprize. 8 cupluri de artişti unul şi unul au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

„Mă bucur că am revenit, mă bucur de oameni noi, creativi, mă bucur de revederea cu oameni dragi și, desigur, mă bucur de energia acestei emisiuni cum nu este alta. Am parcurs etapele acestui transforming show de la inițiere (respectiv am fost coregrafa primelor două sezoane), dar şi a celui cu numărul 16, pentru ca acum să revin şi să mă minunez de ce evoluție frumoasă are, datorită fiecărui membru din echipă. Echipele sunt foarte interesante și faptul că poţi vedea cum își îmbunătățesc pregătirea cu fiecare personaj pe care îl primesc este fascinant atât pentru noi, cât și pentru cei de acasă. M-am alăturat cu sufletul deschis și intenționez să transmit, prin felul în care lucrez, dragostea pentru dans”, a declarat Ioana Macarie.

Coregrafa Ioana Macarie revine la Te cunosc de undeva! „M-am alăturat cu sufletul deschis și intenționez să transmit, prin felul în care lucrez, dragostea pentru dans”

Dansator şi coregraf independent, Ioana Macarie a semnat de-a lungul timpului numeroase proiecte de succes precum: mini seriile “Flowers in the attic: the Origin” (regizor Robin Sheppard), “Wednesday” (regizor Tim Burton) și actualmente “We were the lucky Ones” (regizor Thomas Kail), a jucat în spectacolele maestrului Gigi Căciuleanu (D’ale noastre și Folia, Shakespeare & Co), şi a creat cursul de Dance Therapy susţinut la centrul Linotip din Bucureşti.

Citește și: Zarug revine în culisele transforming show-ului cu Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe AntenaPLAY

Dornică mereu să se perfecţioneze şi să înveţe mereu lucruri noi, coregrafa a participat de-a lungul timpului la numeroase ateliere de improvizație, creație, dans contemporan și compoziție coregrafică cu profesori din România, Franța, Austria, Italia, Spania, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii şi a primit numeroase premii de specialitate. Sezonul 19 Te cunosc de Unvdea! se vede în curând pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: Pregătirile intense pe care ADDA le face pentru noul sezon Te cunosc de undeva! Cum „o ajută” soțul ei, Cătălin Rizea, să repete

Pregătirile intense pe care ADDA le face pentru noul sezon Te cunosc de undeva! Cum „o ajută” soțul ei, Cătălin Rizea, s... Mihai Petre se alătură juriului Te cunosc de undeva! „Voi fi atent la detaliile din referinţă, dar nu mă voi limita la a...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x