Antena Căutare

Damian Drăghici şi Cristina Stroe, transformare emoţionantă în Joe Cocker și Patti LaBelle la „Te cunosc de undeva!”

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o surpriză de zile mari pentru cuplul Cristina Stroe – Damian Drăghici. Celor doi, ruleta le-a adus o transformare pe cât de grea, pe atât de emoţionantă în Joe Cocker şi Patti LaBelle, mai ales că au avut şi ocazia să îi cunoască.

Colaj cu Damian Drăghici și Cristina Stroe la Te cunosc de undeva Galerie
Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o surpriză de zile mari pentru cuplul Cristina Stroe – Damian Drăghici | Antena 1

Pe lângă o frumoasă prietenie cu marele artist Joe Cocker, Damian a avut şi onoarea să participe la nu mai puţin de 126 de concerte alături de acesta.

„E o piesă pe care vreau să o cânt în onoarea lui Joe! Chiar sunt foarte emoţionat! Am fost prieten cu el; în 2004 am fost abordat de cei care organizau turneul „Night of the Proms”, un turneu foarte mare, care se întâmplă anual în Europa. Am avut 126 de concerte în care eram cap de afiş James Brown, Shaggy, Joe Cocker, eu, Cyndi Lauper... El (n.r. Joe Cocker) a auzit într-o seară povestea mea, căci l-am rugat pe prezentatorul spectacolului să-mi spună exact povestea, cum cântam cu naiul şi acordeonul pe străzile din Grecia şi atunci mi-a spus: <Vrei să cânţi cu acordeonul cu mine? Mi-a plăcut că ai avut curajul să îţi spui toată povestea!”, a dezvăluit Damian despre începutul colaborării lui cu marele artist.

Citește și: Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, moment cu totul şi cu totul special la Te cunosoc de undeva! Ozana: „Am uitat să respir!”

„Am avut 126 de concerte cu el, într-un an de zile şi aceeaşi emoţie de fiecare dată, o emoţie pe care n-am simţit-o niciodată în viaţa mea. Erau şi câte 120.000 de oameni în faţa scenei, care ne aplaudau. Nu poţi să îţi imaginezi sentimentul!”, a mai completat Damian Drăghici.

Jurații „Te cunosc de undeva!” au fost impresionați de transformarea lui Damian Drăghici și a Cristinei Stroe în Joe Cocker și Patti LaBelle

Profesoara de canto Crina Mardare le-a mărturisit imediat când i-a întâmpinat la antrenamente: „Este o piesă extraordinar de frumoasă, dar extraordinar de greu de cântat!”, iar Cristina a completat imediat: „E cea mai grea piesă pe care putea să ne-o dea vreodată ruleta!”.

Citește și: Te cunosc de undeva! 6 mai 2023. Amna și Misha au câștigat a șasea gală. Cine a reușit să întoracă clasamentul în favoarea lor

La rândul lor, juraţii s-au declarat şi ei în egală măsură bucuroşi şi miraţi de propunerea ruletei: „Nu credeam să aud vreodată pe cineva din România cântând partitura asta!”, le-a mărturisit Aurelian Temişan.

Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, moment cu totul şi cu totul special la Te cunosoc de undeva! Ozana: „Am uitat să respir!”... WRS şi Emilian, din nou travesti la Te cunosc de undeva!: „Când am auzit că trebuie să mă epilez din cap până în picioar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x