Antena Căutare

Emilian a vorbit despre despărțirea de fosta lui iubită. Ce detalii intime a dezvăluit concurentul de la Te cunosc de undeva!

Emilian a fost „descusut” de către un reporter la cel mai recent festival de la Marea Neagră. Află din rândurile de mai jos care a fost motivul pentru care concurentul de la Te cunosc de undeva! și fosta parteneră au decis să meargă pe căi separate!

emilian, cîntr-o geacă de piele cu o glugă pufoasă pusă pe cap, aflat la volanul mașinii Galerie
Emilian a vorbit despre despărțirea de fosta lui iubită. Ce detalii intime a dezvăluit concurentul de la Te cunosc de undeva | Captură Instagram/Antena1

Emilian a intrat, de curând, în rândul burlacilor, iar curioșii s-au tot întrebat care a fost motivul pentru care el și fosta lui prietenă s-au despărțit, de vreme ce păreau extrem de îndrăgostiți unul de celălalt, iar despre ea se spunea că îl ajută cu ținutele pentru evenimentele la care participă.

În cadrul unui interviu pentru CANCAN, Emilian a fost cât se poate de transparent și a vorbit, cu lejeritate, despre relația pe care tocmai a încheiat-o.

Citește și: WRS și Emilian, transformare de zile mari la Te cunosc de undeva! „Așteptam un personaj ca ăsta de sezonul trecut“

Ce a spus Emilian despre recenta despărțire: „Lucrurile care încep se mai și termină”

Emilian recunoaște că a ales să se concentreze pe carieră, motiv care ar fi dus, în cele din urmă, la ruptura dintre el și fosta lui parteneră.

Cu toate acestea, cântărețul a ținut să precizeze că decizia a fost una amiabilă, adăugând că toate lucrurile trebuie să aibă și un final la un moment dat.

Concurentul de la Te cunosc de undeva! a mai adăugat că, deși aveau foarte multe lucruri în comun, au existat și unele neînțelegeri care au făcut ca lucrurile să „scârțâie” între ei:

„Lucrurile care încep se mai și termină, așa e viața, o sinusoidă, ca să vorbim în termeni holistici. Aveam un an și un pic. A fost decizie de comun acord, la partaj ne-am înțeles foarte bine. Cred că trăiam amândoi două timpuri diferite. Aveam foarte multe chestii comune unul cu altul, dar au existat, la un moment dat, niște neînțelegeri, fiecare își dorea altceva din punctul respectiv. Și s-a terminat șmecheria. Dar suntem în relații bune, totul OK.”, a răspuns Emilian, citat de CANCAN.

Citește și: Te cunosc de undeva! 29 aprilie 2023. WRS și Emilian, moment plin de energie marca Wham!. Cum a arătat transformarea lor

Emilian recunoaște că a pus pe primul loc cariera: „Mi-au reproșat tot timpul”

Emilian a mai fost întrebat de către reporterul de la CANCAN dacă viața profesională a pus monopol pe cea personală.

Concurentul de la Te cunosc de undeva! a dezvăluit că munca reușește uneori să îi consume foarte mult din timp, motiv pentru care au existat și multe momente în care și-a neglijat partenera:

„Recunosc, aici trebuie să îmi asum partea mea de vină, a faptului că uneori am lăsat prea mult pe primul loc cariera și tot ce trebuie să fac profesional. Bineînțeles că mai uit de oamenii din jurul meu, nu e vorba doar despre prietena mea sau fostele mele prietene, care oricum asta mi-au reproșat tot timpul, că știi cum sunt femeile, e normal. Au nevoie de dragoste, de iubire, să le fii alături. Na, cu artiștii mai greu: <<stai, că trebuie să plec la studio, nu știu când vin de la studio>>. Încercam să împac și capra și varza, dar mi-am dat seama că în punctul în care sunt nu prea reușesc.”, a mai adăugat Emilian, pentru sursa citată mai sus.

Cântărețul a trăit, timp de un an, o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără pe nume Theodora, care nu face parte din peisajul monden. La vremea respectivă, Emilian nu s-a ferit să se afișeze cu ea în mediul online și nici să vorbească public despre relația lor.

Citește aici articolul integral despre fosta iubită a lui Eimilian:

ADDA şi Radu Bucălae, videoclip de milioane de dolari, pus în scenă la Te cunosc de undeva!... Damian Drăghici şi Cristina Stroe strigă „Cine e cu noi” sâmbătă la Te cunosc de undeva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x