Antena Căutare

Finala Te cunosc de undeva! 17 decembrie 2022. Sore și Emma de la ZU, show total marca Moulin Rouge. Cum le-a ieșit transformarea

Sore și Emma de la ZU au transformat platoul Te cunosc de undeva! sezonul 18 într-o adevărată scenă de burlesque cu transformarea în Christina Aguilera și Pink.

Sore și Emma de la ZU au transformat platoul Te cunosc de undeva! sezonul 18 într-o adevărată scenă de burlesque cu transformarea în Christina Aguilera și Pink.

Antena 1

Sore și Emma de la ZU au adus atmosfera Moulin Rouge în platoul Te cunosc de undeva!. Deși fetele nu s-au calificat în finala sezonului 18, au pus în scenă un show demn de această gală și nimeni nu și-a putut lua ochii de la ele.

Sore și Emma de la ZU, transformare de senzație în Christina Aguilera și Pink în Finala Te cunosc de undeva! sezonul 18

Platoul Te cunosc de undeva! s-a umplu de culoare, energie și nu în ultimul rând, de muzică la nivel înalt. În Marea Finală, Sore și Emma de la Zu s-au transformat în Christina Aguilera și Pink și au cântat „Lady Marmalade”.

Cu ținutele sexy tip burlesque și cu vocile lor puternice, concurente sezonului 18 au avut apariție extrem de senzuală. Acestea au atras toate privile, iar jurații au avut numai cuvinte de laudă asupra parcursului lor în show.

Jurizare Sore și Emma de la ZU în Finala Te cunosc de undeva! 17 decembrie 2022

„Sunteți atât de sexy. atât de frumoase, atât de carismatice! V-ați câștigat ca prietene și ne-ați făcut sâmbătă de sâmbătă o surpriză foarte frumoasă. Îmi pare rău că nu sunteți în finală cu momentul acesta, dacă erați vă dădeam 12 puncte”, a spus Andreea Bălan despre momentul lor.

„Dacă ai așa minuății în față cu așa talent, nu ai decât cum să te bucuri și să le mulțumești”, a adăugat și Aureașina Temișan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Finala Te cunosc de undeva! 17 decembrie 2022. Emi și Cuza, transformare spectaculoasă în Hozier. Cum au cântat pe voci... Finala Te cunosc de undeva! 17 decembrie 2022. Connect-R și Shift, moment emoționant cu transformarea în Sting și Puff D...
Ana Bodea, despre succes și determinare: „Ca actor trăiești mai multe vieți într-una singură”
Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și...
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la ce spun. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023 atrage atenția asupra comportamentului Gemenilor. Aceștia...
Ultimele știri
x