Antena Căutare

Finala Te cunosc de undeva 2020. Liviu și Andrei au împărțit un singur personaj. Cum l-au interpretat pe Gică Petrescu

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt a doua echipă care a avut momente savuroase și merge direct în marea finală a sezonului 15 "Te cunosc de undeva!".

Liviu și Andrei au împărțit un singur personaj Galerie
Liviu și Andrei au împărțit un singur personaj

Cei doi simpatici au reprezentat astăzi România și au interpretat într-un mod remarcabil un personaj fanstastic - ambii s-au transformat în Gică Petrescu.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut față provocărilor de fiecare dată și au realizat cele mai savuroase momente din cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva!".

Aceștia au intrat în pielea multor personaje, dar s-au făcut iubiți de public prin interpretarea unor roluri memorabile, precum Mirabela Dauer și Pepe, Vladimir Putin și Barack Obama, Sarah Brightman și Andrea Bocelli, Weather Girls, Dhurata Dora și Soolking, Aqua, Offset și Cardi B, Bruno Mars și Travie McCoy.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Blondy

"Toată lumea vă iubește, dar eu vă iubesc și mai mult.", le-a mărturisit Ozana Barabancea, surprinsă de evoluția celor doi.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au tras din greu la repetiții pentru a se transforma în Gică Petrescu

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu speră la premiul cel mare și sunt mai pregătiți ca niciodată să lupte până în pânzele albe pentru a câștiga. "Cei mai buni să câștige, este simplă ecuația", a spus Liviu Vârciu.

Toto Dumitrescu a pariat în această finală pe Liviu și Andrei, însă cei doi au făcut o mulțime de glumițe pe această temă. Ei sunt doi oameni carismatici, care reușesc ceea ce și-au propus.

Momenul lui Liviu și Andrei a fost unul savuros și i-a ridicat pe jurați în picioare pentru a se alătura dansului. Aceștia au intrat perfect în pielea personajului, iar Gică Petrescu a fost pe gustul lor - au cântat cu drag melodiile lui.

"Să trăiți cât Gică Petrescu!", le-a urat Cosmin Seleși celor doi simpatici, în glumă.

"Mă bucur că nu ați exagerat, sunt putin invidios pe plăcerea voastră de a intra în personaj, de a nu ține cont", a spus Cristi Iacob.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Jojo, cea mai mare provocare muzicală cu piesa lui Tom Jones, Love me tonight

Cei doi au ținut să spună câteva lucruri frumoase depre Cristi Iacob, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

Liviu Vârciu l-a interpretat pe Gică Petrescu cel bătrân, iar Andrei Ștefănescu pe Gică Petrescu varianta tânără. Cei doi simpatici sunt o emblemă a emisiunii "Te cunosc de undeva!" și reprezintă sarea și piperul ale acestui show. Jurații își doresc să îi mai vadă pe cei doi simpatici și în sezonul următor.

Artiști sunt prieteni de o viață, iar legătura lor de prietenie este una foarte puternică și specială. Ceilalți concurenți i-au lăudat și le-a urat succes în marea finală.

Finala Te cunosc de undeva! 2020. Jojo a făcut un show impresionant alături de Andrei Lăzăroiu :"A fost magic"... Finala Te cunosc de undeva 2020. ADDA, moment emoționant pe scenă, alături de Cătălin Rizea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x